Bejelentésre készül az Oddworld Inhabitants

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 17.
  • Teaser
Link másolása
A jövő hét elején bejelent valamit az Oddworld-sorozatért felelős Oddworld Inhabitants csapata. Ha tippelnünk kellene, akkor a két évvel ezelőtti GDC-n leleplezett Oddworld: Soulstormról kapunk végre információkat.

Közel két éve, hogy az akkori Game Developers Conference-en bemutatkozott az Oddworld-széria következő felvonása, az Oddworld: Soulstorm. Azóta viszont semmilyen látnivaló vagy részlet nem látott napvilágot a játékról, így ha tippelnünk kellene, akkor az Oddworld Inhabitants most bemutatott, artworkökkel telepakolt hangulatfokozója valószínűleg annak beharangozója, hogy március 20-án, vagyis jövő héten kedden végre érdemi részletek is napvilágot látnak az új Oddworldről.

Amit eddig tudunk, hogy a történet közvetlen folytatást mesél el. Miután Abe megdöntötte a RuptureFarmsot, kiszabadította társait és legyőzte a zsarnok Mullockot, hősünk újabb kihívások elé néz: 300 étel és víz nélkül maradt mudokonnak kell otthont találnia. Ez nem lesz könnyű, tekintve, hogy Abe egy sivatagban próbál szerencsét - ott pedig nem sok betevő falat akad.

3.
3.
supair
Milyen remaster??Ez egy uj ip Abe kalandját szövi tovább.Az Inhabitants eddig csak addiktív remek címeket tett asztalra! Kurvára várom a folytatást.
Oddworld csodaszép-)
2.
2.
Extol
#1: Mint úgy ahogy manapság sokminden
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...