Frissítve: Kiszivárgott felvételen a God of War

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 17.
  • Videó
Április legjobban várt megjelenése, a God of War ugyan mutatott magából már ezt-azt, de ilyen tömény játékmenet-videót eddig még nem. Most sem hivatalos csatornákon keresztül érkezett a felvétel, így érdemes lehet gyorsan megnézni.

A kilenc percnyi felvétel ugyan ismerős elemeket is tartalmaz, azért így is érdemes rászánni az időt, mert elég jól bemutatja, mi mindenben változik majd a God of War ismert játékmenete.

A God of War 2018. április 20-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. 

Update! A videót a Sony kérésére eltávolítottuk.

Ezek is érdekelhetnek

83.
szabolcsguitar
#81: Deal :) Remélem sikerül pozitívan csalódni.
82.
Ooorky
GYÉPÉ HARC! GYÉPÉ HARC!
81.
kamgecam
#78: Attól hogy követed a saját ízlésedet még vannak a szakmán belül releváns oldalak akiknek a véleményét komolyan lehet venni. Van viszonylag objektív kritika ami felülírja az én vagy Te szubjektív ízlésedet. Bár szerintem az ízlést is lehet nevelni saját magunk kritikus vizsgálatával. Értem én és igazad van én is átestem a ló másik oldalára egyébként ez teljesen jogos, de nem azért mert merevedésem lenne a ps logotól (nekem a játékoktól szokott khm lenni nem egy műanyagdoboztól) hanem mert a hülyeséget (nem rád gondolok itt) nem tudom szó nélkül hagyni. Nem az a bajom hogy valakinek nem tetszik hanem az amikor valaki irreleváns személyeskedő fa.zságokat hozz fel érvelés helyett. (megint nem rád gondolok)Maradjunk annyiban hogy mielőtt Te is én is elhamarkodott ítéletet mondunk, játszunk a játékkal először és utána megbeszéljük! Mit szólsz hozzá? :)
78.
szabolcsguitar
#75: Tudsz értően olvasni vagy csak habzó szájjal nyomod a ctrl+v-t? Te ugyanúgy kipróbálás nélkül durrantál a gatyádba, ergo miért is relevánsabb a hozzászólásod az enyémnél? Engem igenis zavar, hogy Kratos-on és a játék címén kívül már semmi nem mutatja, hogy ez egy GoW játék lenne. És nem a szükséges mitológiaváltásról van szó, hanem az eszeveszett kapálózáson, hogy óriási tömegeket nyerjenek meg azzal, hogy kiadnak egy reskinnelt Last of Us-t. A megvalósítás minőségi lesz, csak nulla egyediséggel. Ha neked meg az jelenti a legnagyobb igazolást, hogy a sajtó milyen pontokat szór a legújabb címekre, akkor várj még egy hónapot ezzel a markáns véleménynyilvánítással, nehogy seggre ülj. Én követem a saját ízlésemet, kösz.
76.
kamgecam
#74: +1 Ilyen egy releváns hsz!
75.
kamgecam
#61: Persze persze b kategóriás játékment mi? Meg se szólaltál volna. Inkább annak gurult el a gyógyszere aki kipróbálás nélkül azt mondja egy gameplayre hogy szar. Ekkora elvakultságot még nem láttam. Röhögni fogonak rajtad mikor kijönnek a tesztek.
74.
rezy
Némileg én is a fanyalgók táborát erősítem, habár azt belátom, hogy a régi mechanika már elfáradt sajnos. Persze a széria szeretete okán kötelezővé tettem magamnak az első napos vételt, remélve hogy kellemesen csalódok, de ez a pujaistápolás és az új harcrendszer számomra kicsit lehúzza eddig az összképet...
71.
PaprikaJancsi
Felegyi mellé kéne egy elvakult Xbox fan boy moderátor kompenzálásra. Aki Sea of Thieveshez leírja: „Open World lesz, erős 150 órával fog bírni. Elfogult vagyok de van alapja, lehúzni a címet hatalmas túlzás, de hypolni viszont érdemes”
69.
madSci
Ha már előkerült a szokásos, ha "Sony játék tetszik valakinek, az csak gyermeteg lelkű fanboy lehet", mi a helyzet a szomorú, savanyú kesergőkkel, akik úgy jönnek egy GOW hír alá, hogy mivel valamilyen okból nem hajlandóak a pc mellé egy vacak PS4-et venni (tényleg aprópénzért kapható lassan), inkább elkezdik a szokásos önigazolás köröket, hogy áh, ez szar, tíz éve kinőttem az ilyenekből, meg gyerekek/hülyék/debillek/fanboyok vagytok, ha ez tetszik, és azért közben nem felejtik el a lenézést sem.
Aztán csodálkoznak, ha a lelkesebb, fanatikusabb GOW rajongók visszaszólnak a provokálásra. Mert ez provokálás, srácok, még ha nem is vagytok ennek tudatában.
És mindez független attól, hogy a GOW milyen játék lesz.

68.
Ooorky
#65: http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/173/576/Wat8.jpg?1315930535
66.
PaprikaJancsi
#62: Ezt a hatalmas statisztikai adatot miből szűrted le ?
64.
Marcus88
#61: Szerintem a Bloodborne vagy Dark Souls harcrendszere lassabb!
62.
felegyi
#61: Eddigi 10 emberből 10-nek leesett az álla a videó láttán, ideje lenne felfogni azt a tényt hogy a Santa M. felhagyott a GoW-al, legalábbis ha a régi játékmenetet nézzük. Én is szerettem az eddigi részeit, de ez még mélyebb lesz mint bármely alkotás a SONY részéről!
61.
szabolcsguitar
Én magam is büszke PS4 tulaj vagyok, de az elképesztő, hogy sokaknak már a Sony logó láttán merevedésük van. A széria óriási fanja voltam eddig, de aki teljes mellszélességgel állítja, hogy ez a játékmenet videó élvezetes volt, annak elgurult a gyógyszere. Ennyire egy darabos és idegörlően lassú harcrendszert, mintha csak egy torz kombinációja lenne egy B-kategóriás Dark Souls-nak és a Last of Us-nak.
60.
kamgecam
59.
Yanez
#53: A játékmenet max hasonló, de a kettő közel sem ugyanaz a kategória. A kettő kivitelezése teljesen más szinten mozog. Ég és föld.
58.
Yonkou
#56: Bár látszódna rajtad is az értelem szikrája. Vagy legalább értékelhetően trollkodnál, de ez, még csak nem is szórakoztató...
57.
Crow77
Több betűt ezután valóban kár lenne rád pazarolnom.Neked is jó játékot kívánok hozzá.
56.
Crow77
#52: Nem nyilvánítottam senkiről sem véleményt akinek tetszik!És többet már ne rohangálj fejjel a falnak mert már így is látszik a hatása.
55.
Duken
#50: Eeegen pont a szólásszabadság miatt mertem kritizálni egy egy nonszensz véleményt. Mert a hülyeséget embertársi kötelességünk, megerősítés és bólogatás helyett cáfolnunk gazsi bátyám. :)
54.
Duken
#53: O.O wtf? Hol vetted észre ebben a ryse játékmentét? Meséld már el. Bár bocsánat hogy szóltam, nemcsak ízléstelen hanem teljes inkompetenciában szenvedő, irreleváns és buta véleményeket sem szabad már kritizálni, mert azzal megsértjük valakinek a lelkecskéjét.
53.
PaprikaJancsi
Ezt a személyeskedést nem láttam annyiszor életemben, mint itt egy-két poszt alatt. Vicc, hogy mindig ott lyukadunk ki, hogy ez meg az személyeskedés. Mint valami oviban.

A játékhoz pedig én mint külsős szemlélő nem látom értelmét a mai napig, hogy miért vették át a Ryse játékmenetét. Ott is hamar monotonná vált, nagyon esélyes, hogy itt is az lesz.
52.
Yonkou
#50: Tőlem azt mond amit akar, engem nem zavar ha valakinek nem tetszik és ellenvéleménye van, én próbáltam rávilágítani, hogy miért is személyeskedik vele mindenki, amit én próbáltam elkerülni, erre föl megkaptam a gyermeteg lelkű bélyeget (ami személyeskedés btw) :D

#49: Legyen. Szeretem ha fáj, ezért neki megyek fejjel ismét a falnak.
Neked az a problémád, hogy leírtad a véleményed úgy ahogy, csúnyán reagáltak rá páran, majd átugrottad annak az értelmezését amit én írtam egy az egyben és leszűrted, hogy azért tartalak korlátoltnak / trollnak, mert leírtad a véleményed a játékról...
Ismét, nem zavar, hogy leírtad.
Nem rugózok semmin, írsz valamit, írok rá valamit, ezt nevezik beszélgetésnek.
Korlátolt vagy abban az esetben, ha nem tudod értelmezni amit írok, mivel szerintem világosan fogalmazok.
Gyenge troll vagy, ha érted, csak próbálsz felhúzni, ami nem igazán megy.
Mivel az okfejtésemre ennyit írtál "Meg kit néztem le? Egy másik sértődött gyermeteg lelkű!" amikor még ki is emeltem, hogy mely mondatodnak volt lenéző stílusa, így számomra egyértelmű volt, hogy csak ez a 2 lehetőség játszik.
Egyéb lehetőség nincs, mert a válaszaid nem azt tükrözik, hogy más lenne.
51.
Crow77
#50: Köszönöm az érett választ!Jó játékot kívánok nektek hozzá!
50.
gazsilaci
#49: Hagyd őket a p*csaba ezen az oldalon rengeteg a gyermeteg lelkű aki habzó szájjal képes védeni kis kedvenceit. dőlj hatra es rohogd ki oket ;).
Irom ezt ugy, hogy SZAMOMRA az ev legjobban vart jateka az uj gow. Tanuljatok meg sracok h a komment szekció nem csak a fanboyoknak készült és a szolas szabadsag egy ma is (többnyire) letezo dolog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...