Nyáron érkezik a Sonic Mania Plus

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A texasi SXSW-n kiderült, hogy frissített kiadást kap Switch-en, PS4-en és Xbox One-on a tavalyi év legjobb Sonic-játéka. A kék sündisznó rajongói egyéb bejelentésnek is örülhetnek: jön az új animációs film és versenyjáték is.

Habár a tavaly augusztusban megjelent Sonic Mania igazi 2D-s epizód volt, minősége még a teljes értékű 3D-s folytatáson is túltett. A platformer idén nyáron dobozos formában is megjelenik PS4-en, Xbox One-on és Switch-en, amely tömve lesz extra tartalmakkal. A 29,99 dolláros Sonic Mania Plus lényegében a definitív kiadásnak felel meg.

Ami az ingame bónuszokat illeti, kapunk két új játszható karaktert, Mightyt és Rayt. Találunk egy új Encore módot, valamint a kompetitív mód immáron négy főt támogat majd.



Már maga a csomagolás is lehengerlő: holografikus az egész, a kétoldalas borító pedig a Sega Mega Drive-os időket idézi. Emellett egy 32 oldalas művészeti album teszi fel a pontot az i-re.

Visszatér a Sonic & All-Stars Racing?

A Sega a SXSW event végén leplezheti le a legújabb Sonic-versenyjátékot. Már egy rövid teaser videó is kijött róla, de a logóban szereplő R betű utalhat a Sega Saturnon hódító Sonic R-széria visszatérésére is. (És azért ne feledkezzünk meg a Game Gearre megjelent Sonic Drifről sem.) Ami az újkori kartjátékokat illeti, a Sumo Digital által fejlesztett új Sonic & All-Stars Racingre nagyobb esély - vélhetőleg napokon belül okosabbak leszünk.

A jövő hónapban startol a Sonic Mania Adventure

És még egy bejelentés: új öt epizódból álló animációs rövidfilmsorozat indul a jövő hónapban Sonic Mania Adventure címmel. A szérián ugyanaz a csapat dolgozik majd, akinek a Sonic Mania nyitófilmjét is köszönhettük. A játék nagyszerű zeneszerzője, Tee Lopez szintén visszatér majd. Párbeszédek nem lesznek benne, így mindenki számára élvezhető lesz. Az egész sorozat ingyenesen nézhető majd a YouTube-on.

Ha igazi rajongó vagy, nem hagyhatod ki a Sonicról mintázott cipőt sem, amit a Puma gyárt majd, és várhatóan júniusban landol a boltokban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...