Augusztusban jön nyugatra a Yakuza Kiwami 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy, a kaliforniai Alhambrában megrendezett esemény során a Sega bejelentette, hogy augusztus végén jelenik meg nyugaton a 2006-os Yakuza 2 remake-je. A játékot ugyanaz a Dragon Engine hajtja, mint a Yakuza 6-ot.

Tavaly augusztusban hintette el a Sega, hogy az eredetileg 2006-ban, PS2-re megjelent Yakuza 2-ből is készül remake. A Yakuza Kiwami 2 ráadásul nemcsak grafikailag javult, nagyobb és okosabb lesz elődjénél, a játékmenet finomodik, és több tartalomnak és minijátéknak örülhetünk.

Főhősünk, Kazuma Kiryu ezúttal Oszakában tesz rendet, de bizonyos fejezetekben Goro Majimát is irányíthatjuk majd. A remake megkapta a Yakuza 6-ot is hajtó Dragon Engine-t, így amellett, hogy látványosabb az egész, az épületekbe be- és kilépve nem tölt a program. A Yakuza Kiwami 2-höz vadiúj szinkront vettek fel, amely a leghitelesebben adja vissza az eredeti élményt.

A játék augusztus 28-án jelenik meg Amerikában és Európában 49,99 dollárért. Az első dobozos szállítmányok ráadásul extra fémdobozban érkeznek.

Idevágó hír még, hogy a Yakuza 6 demója a hét elején visszatér a PlayStation Store-ba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...