Bejelentették a Postal harmadik részét

  • Írta: Daks
  • 2006. október 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavaly decemberben már írtunk róla, hogy folytatódik a Running With Scissors botrányjátéka, ám a hivatalos bejelentésre máig várni kellett.
Tavaly decemberben már írtunk róla, hogy folytatódik a Running With Scissors botrányjátéka, ám a hivatalos bejelentésre máig várni kellett.


A Postal 3 immáron nem Unreal motort használ, hanem a Half-Life 2-ben bemutatkozott Source Engine-t, valamint nagy hír még, hogy PC-n kívül Xbox 360-ra is lesz belőle egy verzió. Vince Desi, a RWS fejese elmondta, hogy nagyon örül a folytatás bejelentésének, valamint külön büszke rá, hogy nextgen konzollal is dolgozhatnak. A játékban amúgy ismét a névtelen "haver"-t irányíthatjuk majd, akinek kegyetlen és nyers brutalitása miatt várhatóan több országból ki fogják tiltani a Postal 3-at. A sorozat amúgy mindig is arról volt híres, hogy a sztorit egy ütés nélkül végigjátszhatta az ember, ám ki tudna ellenállni egy kis virtuális vérengzésnek? Mi biztos hogy nem, de sajnos az új játékra még 2008-ig várnunk kell!
7.
7.
Sonik
:) azt én is utáltam télleg Daks nem dolgozol? :D :D :D
6.
6.
Daks
birtam en is a 2-t nagyon, csak ne toltott volna 20 percet mindig! :D Amugy allitolag direkt toltott annyit, mert rovid volt a játék, és hogy azért mégse végezzük ki 1 óra alatt! Ehh :)
5.
5.
Sonik
mármint alap 2 be :D nem az 1 be
3.
3.
skiz0
áááá, ezaz, Postal rlz! :D már csak képek kellenének, mert olyan kíváncsi vagyok rá, és úgy nem tudom elképzelni, mint egy GTA IV-et pl :D

és asszem ennek örömére lehet előkerítem és felteszem a 2-t kis hentre :DD
3.
3.
Sonik
np elvolt irva RWS :) de értjük mi



az apocalyps w. az tul durva volt azt nem vágtam le mentem és asse tudtam mi van az 1 be legaláb elmentem tejért :)
1.
1.
dr3l
jihháá, legalább az RCW-ben nem csalódok, és kiadják PC-re :P
1.
1.
dr3l
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...