WCG 2006: Helyzetjelentés Monzából

  • Írta: Daks
  • 2006. október 20.
  • Rendezvény
Link másolása
Elindult a World Cyber Games nemzetközi döntője. Most hétvégén 70 ország 700 játékosa Monzában méri össze erejét a világ legnagyobb cybersport rendezvényén.
Elindult a World Cyber Games nemzetközi döntője. Most hétvégén 70 ország 700 játékosa Monzában méri össze erejét a világ legnagyobb cybersport rendezvényén.

A hivatalos sajtóközlemény: "[...] A World Cyber Games idén ötödik alkalommal várja a számítógépes játékok szerelmeseit. Az öt napon át tartó döntőn 70 ország (23 ország Kelet-Európából, 17 Nyugat-Európából, 19 Ázsia és Csendes-óceán területéről, 10 Amerikából és 1 Afrikából) 700 döntőbe jutott versenyzője méri össze ügyességét 8 különféle játékban. A záróesemény helyszíne ezúttal is különleges: az Autodromo di Monza aréna a száguldó cirkusz olasz nagydíjának otthona is egyben. A látogatók számtalan hírességgel találkozhatnak, akikkel a naponta megrendezett bajnokságokon versenyezhetnek is. A Samsung értékes nyereményekkel ösztönöz mindenkit a tiszta versenyre. A mérkőzések mellett látványos bemutatókkal várják az érdeklődőket, akik a Samsung legújabb fejlesztéseivel is megismerkedhetnek.

A világdöntő idejére a Samsung egy Cyber-tesztet is elérhetővé tett az olasz közönség számára az MSN.it honlapon. A 12 kérdésből álló kérdőív segítségével a teszt kitöltője megismerheti saját cyber-személyiségét. [...]

A legnagyobb pénzdíjat kínáló számítógépes játékok versenye az egyéni- és csapat díjazás mellett az idei évtől bevezette a legsikeresebb ország megjutalmazását is. Az idei verseny további különlegessége, hogy a Samsung elindította első, nemzetközi csapatát. A Samsung Ambassadors (Samsung Nagykövetek) nevű csapatot hat döntőbe jutott versenyző alkotja - két olasz, egy brazil, üzbég, kanadai és koreai versenyző képviseli a barátság, versenyszellem és szórakozás Samsung által is hangsúlyozott értékeit.

[...] Az olimpiai játékoknál alkalmazott eskütétel a World Cyber Games versenyzőire is vonatkozott, a megnyitó ünnepségen közösen vonultak be országuk zászlójával, majd minden játékos felesküdött a tisztességes játékra, valamint a szigorú szabályok betartására.

„A Samsung folyamatosan keresi a kapcsolatot a mai fiatalokkal, hogy fair és tiszta játékkultúrát honosítson meg közöttük.” – mondta Gregory Lee, a Samsung Electronics Global Marketing Office első alelnöke. – „A World Cyber Games rendkívül fontos esemény a Samsung számára, hiszen segítségével szorosabb kapcsolatot alakíthatunk ki a fiatal generáció és a sport között. Megtiszteltetés, hogy a rendezvény nemzetközi szponzora lehetünk.” – tette hozzá."


2.
2.
Daks
érdemes meglesni a verseny állását, ugyanis nagyon szépen szerepelnek a magyar csapatok, főleg a CS teamünk érdemel egy tapsot
1.
1.
wasaby44
A Samsung benyalhat...

Bármien Samusng terméket vettünk eddig, az egy honapon belül ment is a szerelőhöz (most a kameránk van ott).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...