Íme, a Far Cry 5 első órája

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 24.
  • Videó
Link másolása
A sajtó képviselői - köztük mi is - már rátették a mancsukat a Far Cry 5 végleges verziójára, így a játék első óráját vágatlanul be tudjuk mutatni. Hősünk, az új seriffhelyettes Hope megyébe érkezik, hogy kézre kerítse Joseph Seedet.

Egy összehangolt rendőri akció keretében hősünk helikopterrel érkezik a Far Cry 5 helyszínét adó völgybe, hogy kézre kerítsék az Eden's Gate szektavezérét, Joseph Seedet. Innentől masszív spoilerek következnek, szóval ha nem akarod elrontani a szórakozásodat, ne olvass tovább és ne is kattints a videóra!

A rajtaütés azonban balul sül el, a nyáj ugyanis nem adja át olyan könnyen pásztorukat az igazságszolgáltatásnak. Hamarosan mi leszünk az üldözött vadak, és gyakorlatilag a nulláról kell felépítenünk mindent, beleértve az ellenállást is.

A Far Cry 4-hez hasonlóan gyakorlatilag itt is percek alatt elérhetünk egy alternatív befejezést. Amikor feletteseink parancsára meg kell bilincselnünk az atyát, ne tegyük meg, és 10 perc után már a stáblista gördül fel. Remek poén!

A Far Cry 5 március 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játékról írt tartalmas kivesézésünket napokon belül olvashatjátok, addig is a próbakörünket ajánljuk fogyasztásra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...