Újra TV-sorozat készül a Street Fighterből

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Zöld utat kapott egy új élőszereplős Street Fighter-sorozat, amit az Assassin’s Fist című 2014-es websorozat alkotói raknak össze. Ha mondhatjuk így, remek kezekbe került a frencsájz, nagyobb költségvetéssel bármi lehet belőle.

A Deadline értesülései szerint vadiúj TV-sorozat készül a Capcom bunyós sorozatából, a Street Fighterből. Az alkotók ugyanazok lesznek, akik a 2014-es websorozatért, a Street Fighter: Assassin’s Fistért feleltek.

Bár a webszériát érezhetően kevés pénzből rakták össze, a lelkesedés végül tisztességes végeredményt szült. Az új sorozat gyártásáért az Entertainment One felel, de a stáb teljes körű támogatást kapott a Capcomtól is.

A történet az 1991-es Street Fighter 2: The World Warrior sztorijára épül majd, és olyan ismerős karaktereket vonultat fel, mint Ryu, Ken, Guile, Chun-Li és M. Bison.

Az Entertainmnet One elnöke, Mark Gordon személyesen és részt vesz a projektben. Az úriember korábbi cége közreműködött a Ryan közlegény megmentése és a Speed című filmekben is, jelenleg A Grace klinikán és a Quanticón dolgozik.

A videojátékok producere, Yoshinori Ono hosszú keresés után találta meg az Assassin's Fistért felelős csapatot a projekthez, és úgy hiszi, velük és Mark Gordonnal hiteles adaptáció születhet az alapanyagból.

A premier dátuma még nem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...