Ingyenes marad a respawn a Sea of Thievesben

  • Írta: szlav
  • 2018. március 27.
  • Hír
Link másolása
Elég nagy port kavart a közösségben a Rare kalózjátékának következő patch note-ja. A fejlesztők azonban gyorsan reagáltak a felbolydulásra, így nem kell majd fizetnünk, ha a puska rossz oldalán találjuk magunkat.

Alig egy hete jelent meg a Sea of Thieves, az első frissítés viszont nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Ugyan maga az update még nem élesedett, de a tartalmát előre közzétették a játék weboldalán, ahol eredetileg megírták azt is, hogy jobb, ha vigyázunk az életünkre. A tervezett változtatások szerint, ha meghaltunk, kénytelenek lettünk volna megválni az aranyunk egy részétől, ha el akartuk volna hagyni a holtak hajóját.

Ez természetesen sokaknak nem tetszett, de úgy tűnik, hogy nincs ok az aggodalomra. A Rare többször kijelentette, hogy nagyon is figyelnek a játékosok reakcióira. A bejelentés után alig pár nappal vissza is vonták ezt az ötletet, valamint a játék producere elnézést kért a játékosoktól és hozzátette azt is, hogy a jövőben igyekeznek majd tisztábban és érthetőbben közölni a változtatásokat.

A játék ekonómiája egyébként jelenleg is eléggé megosztja a közösséget. Habár a legtöbben még nem érték el az endgame tartalmakat és az azzal járó feloldható tárgyakat, sokan már most is panaszkodnak arra, hogy nem elég változatosak a játékbéli boltok.

Ha ti is belekóstolnátok, hogy milyen a kalóz élet, az Xbox Game Pass segítségével két hétig akár ingyen is megtehetitek.

40.
40.
Duken
#37: IGN.HU

Szenzációs bejelentést tett mai a No Man's Sky fejlesztőbrigádja, a brit független Hello Games. A cég nyilvánosságra hozta, hogy közel két év után a játék már nem lesz PS-exkluzív – már ami a konzolokat illeti –, hiszen a program valamikor idén Xbox One-ra is megjelenik. A dobozos verziót az 505 Games terjeszti majd, de természetesen digitális változatban is lehetőség lesz magunkévá tenni – egyelőre ismeretlen árcímkével. A fejlesztők nem mellesleg azt is bejelentették, hogy nem hagyják magára a projektet, az eddigi három, igen fajsúlyos frissítést (a Foundationt, a Pathfindert és az Atlas Risest) ugyanis egy újabb, az alapszoftver tulajdonosai számára ingyenesen beszerezhető, igen komoly tartalmi változásokat hozó anyagon dolgoznak.

Az új frissítést a Hello Games szerényen csak „No Man's Sky Next”-nek nevezi, hiszen az ígéretek szerint akkora változást hoz majd el a program életébe, amelyre még az eddigi komolyabb patchek esetében sem volt szó. A „Next”-ben levő változásokról egyelőre részleteket még nem közölt Sean Murray, a stúdió alapítója, de elmondta, hogy olyan dolgokra számíthatunk majd benne, amely még a legodaadóbb rajongókat is meglepi majd. Ez szintén valamikor idén lát napvilágot és bizony az Xbox One-os verzió már tartalmazni fogja majd – és valószínűleg a megjelenését követően sem ér véget a munka, hiszen még rengeteg ötletük és tervük van arra, hogy jobbá varázsolják a programot.
39.
39.
zozo76hun
ezt talaltam igy hirtelen, de nem itt olvastam ez tuti:

https://www.google.hu/amp/www.player.one/no-mans-sky-update-15-releasing-soon-arg-says-it-involves-mirrors-122803%3famp=1
38.
38.
zozo76hun
#37: passz, valami 1.5-os patchra emlekszem
37.
37.
A Pulyka
#29: Tudnal esteleg adni valami infot, megis hol olvastad ezt? Meg a weboldalukon sincs feltuntetve semmi jovoben erkezo patch.
36.
36.
Aanash
Kérdés az is hogy ki mit várt a játéktól.
Akciót, vagy sok sok keresgélést szabadon.
A No Man's Sky is jó annak aki inkább a nyugisabb vonalat kedveli.
Felfedezés, kereskedés meg ilyenek.
Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Ne csak a saját igazunkat lássuk már.
35.
35.
PaprikaJancsi
#34: Akkor nem írtad volna ezt.
34.
34.
Chrysh
#33: Nem értem mire célzol, és de olvastam a hírt. Kifejtenéd mit néztem be?

(Ha véletlen arra célzol, hogy a respawn játékbeli aranyba kerül, nem pedig tényleges pénzbe, azt is felfogtam.)
33.
33.
PaprikaJancsi
#32: Te sem olvastad el a hírt gondolom. XD
32.
32.
Chrysh
Ingyenes marad a respawn a Sea of Thievesben.

Előtte (valamikor): Nem lesz mikrotranzakció a God of Warban.

És most ezektől a hírektől kell örömünkben hátast dobnunk?
31.
31.
zozo76hun
#30: a sea-hoz nem tudok hozzaszolni, nem is erdekel a jatek, plusz az xbox one x is ma er elvileg be a nemetekhez javitasra. a No Man's Sky-t viszont nyomom, arrol tudok nyilatkozni. az egesz jo lett (persze relative), kapott HDR-t, PS4PRO-n fullHD-nal magasabb felbontasban megy, nem 4K, de a sony-nak nagyon jo a felskalazasa, marha eles a kep. igazandibol olyan mint az elite. turheto lett.
30.
30.
kamgecam
#29: Ez igaz. Ha a Sea of Thife-hez jön egy két tartalmas patch, pl. több szörny, küldik, fejlesztés stb akkor beruházok egy one-ra, mert maga a hangulata nagyon bejön csakúgy mint a no mans skynál. Legyen úgy ahogy mondod és nyomasák rá a patcheket, tartalmat.
29.
29.
zozo76hun
#26: viszont a No Man's Sky-t eleg rendesen osszeraktak. Mostnjon valami uj patch.
28.
28.
PaprikaJancsi
#26: Ez nem elvakultság. Kevés benne a tartalom, és ha nem raknak gyorsan bele további tartalmakat, hamar üresek lesznek a szerverek. De azt mondani, hogy többet ígért, mint amennyit nyújt, nettó baromság.
26.
26.
kamgecam
Áhh ez is csalódás mint a No Man's Sky. Ott beszoptam a hájpot előrendeltem. A Sea of Thief's-el úgy voltam hogy megvárom a teszteket véleményeket és ha jó akkor beszerválok egy Xbox-ot. Igen, számomra ez lett volna a system seller cím. Még jó hogy nem siettem el. NO MAN'S SEA! Legnagyobb csalodás minkét játék, pont azért mert nem lennének rosszak, hanem hatalmas potenciált vesztegettek el. Egyébként megértem aki védi én is ugyanígy voltam a No man skynál, áltattam magamat,... egy darabig. Hiába hívta fel a figyelmemet a többség, elvakultan védtem a játékot csak mert az alapkoncepció nagyon tetszett. Érdekes látni ahogyan most mások essnek áldozatul saját elfogultságuknak. Remélem lesz annyi tartás bennük hogy szembenézve a tényekkel belátják tévedésuket.Nem könnyű, én már csak tudom...
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Amúgy a Sea of Thieves esetében mit reklámoztak, ami nincs benne ?
10.
10.
Duken
#9: Semmi gond jó játékot hozzá. A No man's sky körül is kialakult egy fanatikus játékostábor akiknek tökéletesen működött és bejött a játék...
Szerintem mindkettőben van potenciál és lehettek volna 8-9 pontos játékok ha dolgoznak még rajta pár évet vagy nem hájpolják szét akkora elvárásokat generálva hogy csak pofára esés lehetett a vége. Én nem a játékot hanem a marketingeseket szidom.Ha csendben, kisebb felhajtással jött volna mindkettő,4000-5000 forintért akkor mindenki egekig magasztalta volna őket mint indie címeket. Így érthető a felháborodás és a csalódottság. Mert nem ezt kommunikálták a reklámok sem a sea-nál sem a sky-nál, hanem átbasztak mindenkit a palánkon.
9.
9.
PaprikaJancsi
Csak ami a NoManSky-al a legnagyobb probléma volt. Az itt tökéletesen működik ;)
8.
8.
Duken
7.
7.
Ooorky
#4: Pont most néztem meg Angry Joe bemutatóját, ő azt mondta, hogy még a No Man"s Sky is tartalmasabb volt ennél :D
Élete legunalmasabb játéka, pedig szép hosszú listája van szar játékokból.
Nem véletlenül rakta bele a MS egyből a Game Pass-ba...
5.
5.
PaprikaJancsi
Még mindig dugig vannak játékosokkal. Kicsit kevesebb is lehetne, mert sokszor féltem a ládákat tőlük. :D
4.
4.
ollie92
Sea of Thieves az Xbox No Man's Sky-ja. Nagy ígéretek, meg hype, aztán semmi valódi tartalom, hiába évekig hegesztették.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...