Elképesztően sikeres a Sea of Thieves

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 28.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft tájékoztatása szerint a Sea of Thieves premierjének napján több mint egymillióan játszottak a játékkal, míg a premier hetében ez a szám kétmillióra ugrott. Ezzel az Xbox One-generáció legkelendőbb játéka lett a cégnél.

Ugyan a Rare nagy visszatérését ígérő Sea of Thievest a bejelentését követően elég nagy ellenszenv fogadta, a korai bétatesztek szépen lassan meggyőzték a játékosokat arról, hogy kalózkodni nagyon jó móka, főleg ha a barátainkkal tehetjük mindezt.

A Rare-nek végül annyira bejött a dolog, hogy a kiadásért felelős Microsoft most megerősítette, hogy a Sea of Thieves az Xbox One-generáció legjobban fogyó játékává lépett elő és már most ez a Microsoft Studios legjobb eladásokat produkáló Windows 10-es alkotása. Mint írják, a premier napján több mint egymillióan ragadtak kardot és kalózjelmezt, a premier hetében pedig már több mint kétmillióan szolgáltak valamilyen kalózhajón.

Bár a közlemény nem említi, hogy milyen arányban oszlanak meg a felhasználók között azok, akik megvették a játékot, illetve azok, akik a jól áron kínált Xbox Game Passon kölcsönözték ki a játékot, de úgy néz ki, hogy utóbbi húzás bejött a Microsoftnak és tényleg lehet építeni majd a jövőben erre a modellre.

10.
10.
ollie92
Ez mind szép és jó, de mi lesz ha majd a sok játékos megunja ezt a sok ismétlődő, egyforma questeket ? Hány játékosa lesz 1 hónap múlva ?
9.
9.
Dresa
#6: Kipróbálhatod gamepasal is, ami 14 napig ingyenes
8.
8.
Ooorky
#7: Várok 1-2 hónapot és ha fejlődik akkor adok érte annyit, megvenni biztos nem fogom.
7.
7.
zozo76hun
#6: akkor adjal erte 2500Ft-ot! ugy se jo?
6.
6.
markoci555
bennem még mindig az említett "ellenszenv" van, 20ezret ezért nem fogok kiadni...
5.
5.
Buggy
Szerintem sokkal jobbat tett volna ennek a játéknak a free to play modell. Legyártanak egy csomó skint, abból meg folyik be a pénz és legalább folyamatosan van játékos bázis.
4.
4.
Ooorky
Ebből mennyi a vásárló és mennyi a Game Pass?
3.
3.
Gykrizsi
Tény, hogy ráfér pár frissítés, de alapvetően szórakoztató cím, én minden nap órákig elvagyok vele. Bár mindenképpen kell játszótárs, egyedül ennek értelme nincs.
2.
2.
Thor Vath
https://9gag.com/gag/aYgybz0?ref=ios.s.cp
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...