Kiderült a PlayStation Plus áprilisi kínálata

  • Írta: sirdani
  • 2018. március 28.
  • Akció
Link másolása
2018 tavaszán jó dolog PlayStation-tulajdonosnak lenni. A remek megjelenések mellé társulnak a márciusi PlayStation Plus-játékok, és úgy néz ki, hogy az áprilisi ajánlatokban sem kell csalódnunk.

What a lovely day. A mai napon a Sony leleplezte a PlayStation Plus áprilisi ajánlatait, és jó hírünk van a posztapokaliptikus, üzemanyag-illatú, sivatagi bandaháborúk rajongóinak. Az újonnan érkező játékok közül ugyanis a legnagyobb cím egyértelműen a Mad Max, melyet olyan alkotások kísérnek, mint a Trachmania Turbo vagy az In Space We Brawl, de örülhetnek a klasszikus beat ’em up-rajongó PS Vita-tulajdonosok is a 99Vidasnak.

A teljes lista tehát:

  • Mad Max (PS4)
  • Trackmania Turbo (PS4)
  • In Space We Brawl (PS3)
  • Toy Home (PS3)
  • 99 VIDAS (PS Vita)
  • Q*Bert Rebooted (PS3/PS4/PS Vita)


Az április PlayStation Plus-játékokhoz április 3-tól férhetünk hozzá, ezzel együtt pedig érdemes odafigyelni arra, hogy csupán eddig van időnk beszerezni az előző hónapból az olyan remek címeket, mint a Bloodborne és a Rachet and Clank, mivel ezek távoznak a PlayStation Plus kínálatából.

12.
12.
Yanez
#11: A mentések jók lesznek. A 14 naposról viszont nem sokat tudok.
11.
11.
rezy
Anno megvolt a Mad Max, de túladtam rajta pár óra játék után, na nem azért mert rossz lenne, csak rakat olyan játékom volt amikbe szívesebben öltem az időt. Azt tudja valaki esetleg, hogy ha most leszedném digitálisan, a régi lemezes verzió mentése működhetne, vagy újra kellene kezdenem? 14 napos Plus kódom van, gondolom ezzel is ugyanúgy tölthető és játszható (?)...
10.
10.
Drazhar
#2: Valóban monoton, de ha bírod a világát akkor be tud jönni. (Bár ugye te pont azt írod, hogy még a körítés is hidegen hagy) Az első 10 óra szuper volt, a maradék 30 szódával elment.
Sajnos nagyon keveset lehet zúzni benne, kerületenként van pár konvojos küldetés, amikor egyszerre 6-7-8 járművet is le kell zúzni, ezek az igazi adrenalin bombák - sajnos ha ezeket megcsináljuk utána nagy ritkán fogunk belefutni 1-1 ellenséges járműbe a felszabadított részeken, én ezt keveselltem nagyon.
8.
8.
DarkLord
Mad Max-et végigtoltam már pc-n, nagyon üde színfolt volt annak ellenére, hogy a film nem igen jött be meg nem az én világom a játék viszont baromi jól sikerült (ugyan így vagyok a Batman-nekkel is az összes játék részt imádtam). Mikor először kerülsz egy homokviharba és abban kell autókáznod lefosod a bokád az élménytől (én legalább is kb. így éreztem olyan jól van megcsinálva ) .
7.
7.
Drazhar
#4: 2019-ben veszik csak ki, talán márciustól.
6.
6.
zozo76hun
xbox-on elerheto a havi berletert. jatszottam valamennyit vele, de tenyleg monoton. meg az elejen elmegy de kesobb elegge idegesitove valik. nameg, a jatek atmoszferaja miatt -a sivatag- nagyon unalmas a terulet. persze ugye kinek mi jon be. most tok jol elvagyok az NMS-al, pedig ott sincs sok variacio. :)
5.
5.
#3: "jobb mint a Far Cry-ok" - Hajjaj. Messze nem olyan rossz a Mad Max mint egyesek állítják, de azért túlzásba se essünk.

Aki szeret gyűjtögetni, szereti a szép, hangulatos nyitott világot és a robbanásokat, az jól szórakozik majd vele.
4.
4.
Yanez
Mad Max-et múltkor aprópénzért vesztegették és megvettem, de azóta sem volt alkalmam játszani vele. Ha tudtam volna...

Mellesleg nem úgy volt, hogy leveszik a psvitás kínálatot a plusból?
3.
3.
Duken
#2: Ki mondta ezt a hülyeséget hogy monotonabb? Sokkal eredetibb a futószalagon gyártott ubisoft féle ow-nél, jobb mint a Far Cry-ok. Mindenképpen próbáld ki hihetetlen atmoszférája van a harcrendszer pedig olyan mint a Batman-é csak brutálisabb, az autós részről nem is szólva. Kurva jó game!
2.
2.
RangerFox
A mad max-et majd kipróbálom, de mindenki azt mondja, hogy még a szokásos open world játékoknál is lényegesen monotonabb, ráadásul a mad max világa is hidegen hagy, szóval nem fűzök hozzá nagy reményeket. Btw a gold ehavi kínálata jobb lesz.
1.
1.
kamgecam
Fucking yes! Mad Maxen már hónapok óta filózok, jó hogy nem siettem el!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...