Így harcol Geralt a Soul Calibur VI-ban

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 29.
  • Videó
Link másolása
A hónap közepén vált hivatalossá, hogy a The Witcher-játékok főhőse, Ríviai Geralt is tiszteletét teszi a Bandai Namco bunyós játékában. A Fehér Farkas a precíz harc híve, nem a nyers erejére hagyatkozik. Nézzük meg közelebbről is!

Játszható karakter lesz a Soul Calibur VI-ban Ríviai Geralt - ez azért is érdekes, mert ez lesz az első alkalom arra, hogy a The Witcher-játékokon kívül is leteszi a névjegyét a szörnyvadász.

A fejlesztés során a Bandai Namco és a CD Projekt RED szorosan együttműködött, annak érdekében, hogy a hős mozgása olyan legyen, mint ahogy a The Witcher 3-ban megszoktuk. Amikor harcol, a precizitás a legfontosabb, ő nem egy agyatlan harcos. Szúr, vág és szabdal, witcher-mágiát vet be, de soha nem használja ki testi fölényét.

Jó hír, hogy Geralt mozgásáért ugyanaz a színész felel, aki már a The Witcher 3-ban is közreműködött a motion capture munkálatok során. Lássuk élesben is!

A Soul Calibur VI még idén megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

4.
4.
Trapyd
Én mocsokmód örülök, hogy lesz végre PC n SC. Köszönjük... Már nagyon rég várok erre...
3.
3.
UltimateRaven_HU
Nagyon tetszik, csak az a baj, hogy a Soul Calibur mint játék nem érdekel, csak Geralt :D
2.
2.
Kreto
Mindegyik halszemekkel olvassa a szöveget (a 2. tuti). Nagyon furcsa hogy nem a kamerába néznek. Nekem nem túl megnyerő ez a videó. Több ingame footage sokkal jobban eladná a karaktert. Ez ilyen witcher/Geralt for dummies videó inkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...