God of War - Kratos ezúttal 4K-ban tombol

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 30.
  • Videó
Link másolása
A japán PlayStation-csatornának köszönhetően újabb, ezúttal négyperces játékmenet-videót kapott április legjobban várt megjelenése, a God of War. A friss felvétel új jeleneteket is tartalmaz.

A God of War közeledő megjelenésének köszönhetően mostanában megsűrűsödtek az északi mitológiára épülő új kaland látnivalói. Ehhez csapódott most hozzá egy friss, a japán PlayStation-csatorna jóvoltából 4K-ban is élvezhető játékmenet-bemutató, ami kifejezetten a játék brutális harcrendszerére és a különböző ellenfelekre fókuszál, méghozzá négy percen át.

Kratos legújabb kalandja április 20-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

21.
21.
kexiaxel
Hack and slash játék nem is annyira. Inkább online lövölde és fps... Minden évben ontják magukból a kiadók. Egy STAR WARS rpg már nagyon időszerű lenne de míg az EA-nél vannak a jogok csak online lövöldét kapunk.
20.
20.
frankdelgado
#19: Azt mondom, h van minden ami kell. Vagyis nem. De ami igazán kéne az ps-re sincs. Tele vagyunk ilyen basz@s-kardozós játékokkal. Ami hiányzik az valami faja scifi RPG. Lexarnám én h exklúzív vagy sem... De ez már nem ide tartozik...... :(
19.
19.
kexiaxel
#18: Jó alternatíva. Remélem mutat valamit a microsoft. Egy jó konzol még kevés. Ha majd ontja magábol a jobnál jobb exlusiveokat, ami kihasználja az erejét rohanok is az X-ért. Az a baj ne felejtsük el, hogy a microsoftnak nem az xbox a fő pénzforássa. Más politikát folytat mint a Sony.
18.
18.
frankdelgado
#17: Ezért vettem xbox one x-et. :)
17.
17.
kexiaxel
#16: PlayerUnknown's Battlegrounds.
A mai ár érték arányban nem is éri meg pct fejleszteni sajnos... Egy erős konzolal jobban jár az ember.
16.
16.
frankdelgado
#15: Mi az a bubg? Amúgy a többivel nem jàtszom, nincs pc-m :(
15.
15.
kexiaxel
#14: Jah és bubgal azt elfelejtettem :D
14.
14.
kexiaxel
#11: Köszönjük szépen.
Neked is további jó lolozást wowozást és dotázást kívánunk.Egy kis csgoval.
13.
13.
Én is tök nyugodtan ki tudom várni a megjelenést, sőt valószínűleg nem is szerzem be azonnal, annak ellenére hogy szerintem nagyon jó lesz. Ezt a hatalmas hype-ot a játék körül túlzásnak tartom, ugyanakkor vártam már én is úgy játékot, mint a messiást, úgyhogy megértem. És hát valahol jó dolog, ha van miért tűkön ülni, úgyhogy kitartás emberek, már csak három hét! :)
12.
12.
DarkLord
Én kitudom várni (adjátok már ide grrrrrrr :D)... Na szóval én már beleástam magam ebbe a mitológiába mostanában olvasgatom a helyszíneket az Istenségeket a sztorikat és nagyon jó választás volt ez, baromi brutál dolgokat lehet ebből kifacsarni. Persze tuti ott lesz a szeren, de majd meglátjuk mit is tudtak belőle kihozni a valóságban :)
11.
11.
frankdelgado
#9: Nem kell rögtön a rükverc. Ez egy kardozós fantasy jàték, amit kifejezetten rühellek annak ellenére h csak a sony belsős fejlesztői xarnak illatosat. Amúgy jó szórakozàst hozzà, akinek bejön...
10.
10.
UltimateRaven_HU
Szerintem egyértelmű, hogy könnyű fokozaton mutatják be a játékot. Igencsak meghazudtolná magát a cím, ha ez lenne akár csak a normál. Legnehezebb szinten valószínű ezek a tömegmobok is le tudnak gyakni, ha bénáskodsz.
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Csak vicceltem, nyugi. Profilomon is látod, hogy nincs PS-em, ezért írtam, hogy nem várom. :) Ha lenne PS-em akkor valószínűleg beszerezném, mert jónak néz ki, de meg vagyok nélküle. Így is van egy rahedli végigvitelre váró címem.

A nehézségi szintről pedig annyit fűznék hozzá, hogy ilyenkor sokszor easyben játszanak, amikor beüutatnak egy játékot. (Vagyis úgy tudom)
8.
8.
kexiaxel
#5: Kíváncsi lennék, hogy a többi exlusive ps4 játékokhoz mit írsz majd... Mivel majdnem minden kategóriát lefednek majd az idei címek. Nem kevésröl van szó!Sztem te csak a monitor előtt az egérrel kattingatsz :D "Ami van pc re és jól fut az jó játék, ami meg nem az rossz" kategóriát képviseled. Lehetnél picitt nyitotabb :) (Én is ilyen voltam!)
6.
6.
LexerTheFirst
#5: Nagyon engem se vonz a GOW. Elhiszem hogy király meg fasza meg überállat, de nem mozgat meg. Te is így vagy?
5.
5.
PaprikaJancsi
#2: Én igen :D

Amúgy nagyon klassz színvilággal rendelkezik a játék. Ez a narancs trutyi úgy folyik belőlük, mint a Sunset Overdrive-ban, lehet itt is egy energia ital lesz a háttérben :D
3.
3.
kexiaxel
#2: Minden bajom van már... xD Annyira kíváncsi vagyok már a tékra.
2.
2.
Yanez
Van olyan itt aki kitudja bírni megjelenésig? Ez brutálisan jó game lesz!
1.
1.
Drazhar
Shut up and take my money.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...