Kingdom Come: Deliverance - itt a húsvéti update

  • Írta: szlav
  • 2018. március 30.
  • Letöltés
Link másolása
Döcögős volt a Kingdom Come: Deliverance rajtja, de a játékért felelős Warhorse stúdió töretlenül foltozgatja a hibákat. A bugfixek mellett pedig kapunk pár húsvéti témájú újdonságot is, valamint új frizurát és szakállat is választhatunk majd.

Nem telik el úgy hét, hogy a Warhorse ne hozzon ki egy újabb frissítést a valósághű középkori szerepjátékához, a játék tematikájából és az akkori korból adódóan pedig nem meglepő, hogy a fejlesztők igyekeztek becsempészni ezt-azt, ami kapcsolódik a tavaszi keresztény ünnephez. Kapunk először is egy klasszikus cseh pomlázkát, így szalagos vesszővel fenekelhetjük el a ránk törő banditákat, valamint elrejtettek pár húsvéti tojást is, amiket érdemes lesz megkeresni, ugyanis az egyik aranyból van.

Lehetőséget kapunk továbbá arra is, hogy új frizurát és szakállat válasszunk. Persze nem is a Kingdome Come-ról lenne szó, ha ezek az apróságok nem befolyásolnák a karakterünk statisztikáit -  Henry karizmatikusabb lesz, ha a babaarc helyett növeszt magának egy mutatós bajszot, vagy tekintélyes szakállat.

Az update egyszerre jelenik meg PC-re Xbox One-ra és PlayStation 4-re is, de akik számítógépre vették meg a programok, azok mostantól ingyen letölthetnek egy HD-textúra és audio packet is. Ha kíváncsiak vagytok az 1.4-es update teljes patch note-jára, akkor azt megtaláljátok itt, tesztünket pedig erre a linkre kattintva olvashatjátok.

5.
5.
Ooorky
#4: Nekem most jött elő az első game braking bug, ráadásul főküldetésben (crash-el minden alkalommal amikor beszélni akarok a tanúval), úgyhogy várhatok a következő patch-re, hogy tovább haladhassak...
4.
4.
FrankBlack
- Another 200 major bugs fixed
- Free PC DLC - HD Texture and Audio Pack

Alakul ez szépen. Nekem nem volt gamebreak, vagy egyéb komolyabb bug eddig sem, de az 1.2.5 és az 1.3 körül valamikor nekem is eltűntek az út közbeni random események. Se támadás, se wayfarer. Olvasgattam a fórumokon, és volt akinek a játék eleje óta soha egyszer sem jelent meg ilyen, azt se tudta miről van szó. Nekem meg ez a része tetszik a legjobban a játéknak. Úgyhogy félre is tettem, amíg az 1.3.4 vissza nem hozta őket. És most itt az 1.4. Lehet a modokat frissíteni erre a verzióra :)

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek :)
3.
3.
Ooorky
#2: Elég nagy munka, gyakorlatilag teljesen át kell írniuk a játék sztoriját a női karakterhez, újra felvenni a szereplők hangjait stb.
2.
2.
Formula1fanatic
A női karakter is várós már, az még egy érdekes dolog lesz ebben az rpg játékban. Kíváncsi leszek mennyire fogja megváltoztatni adott szitukat, milyen előnyei/hátrányai lesznek.
1.
1.
UltimateRaven_HU
Alig várom, hogy ezzel a pomlázkával csapassam a kun felebarátainkat:)
egyébként a haj és szakállválasztás már tényleg elkélt egy ilyen összetettségű játékban, szóval azért megy nekik a piros pont
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...