Akciós a Steam Link

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 1.
  • Akció
Link másolása
Az ünnepek alkalmával 1,1 eurós áron szerezhető be a Steam Link különböző akciós csomagokon keresztül. Ugyan a szállítási díj relatíve magas, ám az ajánlatok még így is igazán kedvezőek. Az ajánlat csak hétfőig él.

A 2015-ben piacra dobott Steam Link segítségével lehetőségünk nyílik PC-n futtatott játékainkat az otthoni hálózatunkon belül bármilyen más képernyőre streamelni. Az eszköz hétköznapi ára 54,99 euró, ám nem idén húsvétkor! Rövid ideig ugyan önmagában is elérhető volt csupán 1 dollárért (Magyarországon 1,1 euróért) a készülék, ami a nagy érdeklődés miatt most már „csak” játékokkal együtt vásárolható meg kedvezményes áron.

Három akciós csomag keretében érhető még el a roppant kedvező ajánlat:

 

Az ajánlatok már csak azért is roppant érdekesek, mivel mind a három játék 90 százalék feletti értékelést kapott Steamen a játékosoktól. A remek akciókat azonban enyhén beárnyékolja a jellemzően 15 euró feletti szállítási díj, mellyel minden érdeklődőnek számolnia kell a steames rendelés esetén.

10.
10.
user101
En meg 15 euroert vettem, amihez kepest a 16 euros postakoltseg eleg mellbevago volt. Viszont baromi nagy csalodaskent eltem meg a dolgot es azota is csak porosodik a tv mellett. Annyira, hogy vegul inkabb vettem egy nagyobb monitort... :(

Wifiben teljes csod a cucc! Nem, hogy jatszani nem lehet vele, de egy 360p videot nem tud lejatszani vele a gep lagg nelkul. Vezetekesen mukodik a dolog, de hala a 100mbit+tomoritesnek olyan gyartra a kepminoseg, hogy sirva fakadtam. Arrol nem is beszelve, hogy folyamatosan valtozik a kep minosege, mert nem birja a full hd 60 fpst. Az pedig mese habbal, hogy nincs input lagg. Nagyon is erezheto. Ez kartyajatekra elmegy, de shootert, akciot csak machoista vagy igenytelen ember jatszik vele.

Egy szo, mint szaz: nem ajanlom a cuccot, penzert semmikepp. Ikabb egy nagyobb monitor es tokeletes kepminoseg meg nulla lag!
9.
9.
zozo76hun
#7: es mekkora projector felbontasa?
8.
8.
hedzsooo
Jó ez a steam link, persze csak annak, aki érti, h mire is lehet használni. Ilyen áron meg tényleg ingyen van, még szép hogy megéri megvenni
7.
7.
hedzsooo
Én úgy látom van aki itt le van picit maradva.

Már nem kell NVidia Shield, Steam link is elég bőven a játékok streameléséhez jó minőségben. Én Steam linkkel streamelem saját/belső hálózaton az asztali PC-ről a játékaimat a laptopomra... A nagy vas nekem a nappaliban van, a dolgozó sarokban, a laptop pedig a hálóban, ahol van 1 szép nagy vászon + 5.1, a laptopra pedig 1 projektor rákötve. Elég jó így nyomni a legdurvább játékokat is tolni nagy vászon előtt, laptop+projektoron keresztül keresztül, 5.1-es hangzással. (+ Steam kontrollert használok. Régen mindig nagyon egeres voltam, de bejött a steames kontroller, sok steames játék nagyon jól támogatja és kényelmes használi ágyból/fotelből/szönyegről/puffról + kis sámliról akár, szóval bárhonnan. :)) A laptopom 1ébként a hálóból vezeték nélkül csatlakozik a helyi netemhez/routeremhez, még sincsen lag 1 csepp sem játék közben.

Hogy játéokat is írjak példának: a Kingdom Come: Deliverance-t tolom mostanában streamelve, max. grafikán, távolról/az asztali vasamról futtatva, onnan streamelve
6.
6.
arty1977
#3: az aztan koltseghatekony megoldas :)
5.
5.
zozo76hun
en biztos nem jatszanak egy rendszeren. ott jatszom ahol a gep van, az a biztos.
4.
4.
LexerTheFirst
#1: Ráadásul a HDMI kábel ha túl hosszú akkor lesznek jelkimaradásaid, venned kell hozzá repeatert.
3.
3.
Ooorky
#2: Rádug a TV-re bármit amin fut a Steam, van rajta usb és aktiválja az in-house stream-et (vagy minek hívják éppen).
2.
2.
Drazhar
#1: Akinek nem közvetlen a gépe mellett van esetleg a tévé, hanem másik szoba/emelet, miért is lenne rossz vétel?
Pláne, hogy ebbe közvetlen át lehet dugni bill/egér/kontrollert, ezt egy hosszabb hdmi nem nagyon oldja meg.
1.
1.
Derivel
Kár, hogy még a szállítási költséget sem éri meg a Steam Link.
Ha csak képernyő másolást akarnék, akkor egy hosszabb HDMI kábel is jó, ha pedig ennél többet akarnék, akkor vennék egy Nvidia Shield TV-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...