Titokzatos üstökös jelent meg a Fortnite egén

  • Írta: szlav
  • 2018. április 2.
  • Teaser
Link másolása
Különös dolgokat láthat az ember, ha felnéz az égre a Tilted Towers környékén. A Fortnite: Battle Royale térképe felett egy furcsa, élesen világító tárgy jelent meg. Az emberek persze egyből vad spekulálásba és adatbányászásba kezdtek.

Sosincs nyugalom a Fortnite háza táján, pláne akkor nem, ha a Battle Royale módról van szó. Ezúttal egy élesen világító, üstökösnek tűnő fénycsóva jelent meg a pálya felett, amely egyenesen az egyik legnépszerűbb zóna, a Tilted Towers felé száguld. Hivatalos közleményt még nem kaptunk a szokatlan jelenségről, de a játékosok már több tucat elmélettel előrukkoltak arról, hogy mit is jelenthet mindez.

A kontrollerrel játszó playerek furcsa rezgéseket vettek észre, amik egybe esnek az üstökös megjelenésével. Habár az Epic emberei azt nyilatkozták, hogy csupán egy bugról van szó, az egyik Reddit-detektív ezeket a rezgéseket morzekódokra fordította, amelyek a következő üzenetet adták ki: SOS D5 418. Az SOS rész ugyebár magától értetődő, a D5 a Tilted Towers helye a pálya rácsozott térképén, a 418 pedig valószínűleg a 2018 áprilisát jelöli.

Egy másik fórumozó a játék fájljai közt kereste a megoldást, ahonnan sikerült kihúznia a rejtélyes tárgy tartozékait:

A rengeteg épületnek és a temérdek lootnak köszönhetően a Tilted Towers az egyik legtöbbet látogatott hely jelenleg a játékban. Szinte minden meccs elején több tucat ember ugrik egyenesen a betondzsungel házai közé, ahol hamar eluralkodik a káosz. Ez sajnos gyakran azzal jár, hogy a térkép szélére eső, kevésbé népszerű helyeket alig látogatják meg néhányan, így ott sokáig eseménytelenül zajlik a játék. Ez valószínűleg az Epicnek sem tetszik annyira, ezért a fórumozók valószínűleg joggal pedzegetik azt az elméletet, hogy a hamarosan becsapódó meteor komoly pusztítást hozhat arra a környékre.

1.
1.
zozo76hun
na, ugyan nem jatszom a fortnite-al (nem birom azt a rajzfilmszeru grafikat benne), ez az otlet marha jo, ha igaz. lehet en is bekukkantok a kornyekre... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...