Kilép a korai hozzáférésből a City of Brass

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Az egykori BioShock-fejlesztőket foglalkoztató Uppercut csapata hamarosan elkészül a City of Brass-szel. A belső nézetes roguelike-ot az Ezeregyéjszaka meséi ihlették, a játékosok egy misztikus városban portyáznak benne.

A City of Brass egy olyan városba kalauzolja el a vállalkozó kedvű játékosokat, amin átok ül a mohó polgárainak köszönhetően. Egy ügyes tolvajt irányítunk benne, aki eltökélte, fittyet hány a veszélyre és kincsek reményében szerencsét próbál a város véletlenszerűen generálódó utcáin.

Kalandjaink során nemcsak az ellenfelekre, de a különböző, javunkra is felhasználható csapdákra is oda kell figyelnünk, a megszerzett felszedhető cuccokkal pedig dzsinnekkel üzletelhetünk. Számos fegyver és rejtett ösvény lehet a hasznunkra, utunkat ráadásul az elátkozott légió tagjai és szörnyek nehezítik.

Amikor elhalálozunk, minden előrehaladásunknak búcsút mondhatunk. Minden egyes újraindításánál megváltozik a város elrendezése.

Az Uppercut játékába már alapból integrálva lesz a Microsoft streaming szolgáltatása, a Mixer. A nézők interakcióba léphetnek a közvetítővel, gyógyító cuccokat és szörnyeket dobhatnak le elé - s bizonyára az utóbbiból lesz több.

A játék május 4-én lép ki az Early Access-státuszból, és PC-re, Xbox One-ra és PS4-re fut be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...