City of Brass PC, PS4, XBOXONE

A BioShock alkotóinak legújabb játéka egy belső nézetes, rogue-lite cím lesz.
1648825800

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Egy hét sem telhet el úgy, hogy az Epic Games Store ne lepjen meg bennünket valamilyen ajándékkal! Ezúttal mindjárt két címet is bezsebelhetünk, és hasonlóan jól járunk majd a jövő héten is.
1648141200

Tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Újabb hét, újabb ingyenes játékkal vár minket az Epic Games Store. Kétségtelen, hogy a mostani eresztésnél láttunk már erősebbet, a jövő héten azonban nem lesz okunk a fintorra.
1559311200

Ingyenes játékok péntek estére

Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték szerepel az étlapon.
1549292400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.
1547636452

City of Brass - az Ezeregyéjszaka meséi Switchre is

A BioShock-veteránok alapította Uppercut Games megerősítette, hogy az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált City of Brass a következő hónap elején Nintendo Switchen is elérhető lesz.
1531821600

Tartalmi frissítést kapott a City of Brass

Rengeteg új tartalommal érkezik a City of Brass frissítése, a Fortune’s Rivals. Reméljük, a BioShock egykori fejlesztőiből verbuvált csapat játékának talán sikerül az eddiginél nagyobb számú közönségre találnia.
1525500013

City of Brass - vár a tolvajok városa!

Már elérhető az egykori BioShock-veteránokból álló Uppercut Games játéka, a City of Brass. Egy belső nézetes roguelike anyaggal van dolgunk, amelyben dzsinnekkel és kísértetekkel csapunk össze némi zsákmány fejében.
1525176000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május első hete is tartogat néhány izgalmas címet a játékosoknak: ezúttal a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek különösen, hiszen a hibridkonzolon is tiszteletét teszi a Donkey Kong Country: Tropical Freeze.
1522738842

Kilép a korai hozzáférésből a City of Brass

Az egykori BioShock-fejlesztőket foglalkoztató Uppercut csapata hamarosan elkészül a City of Brass-szel. A belső nézetes roguelike-ot az Ezeregyéjszaka meséi ihlették, a játékosok egy misztikus városban portyáznak benne.
1505739643

City of Brass - itt az Early Access-verzió

Az ausztrál Uppercut Games olyan tagokat is foglakoztat, akik hajdanán a BioShock-szérián dolgoztak. A csapat új játéka nagy kanállal merít az Indiana Jonesból, de amúgy egy roguelike-kal van dolgunk.