City of Brass PC, PS4, XBOXONE

A BioShock alkotóinak legújabb játéka egy belső nézetes, rogue-lite cím lesz.
Típus:

Ingyenes játékok péntek estére

Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték szerepel az étlapon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is magunk mögött hagytuk a karácsony utáni uborkaszezont, a februári játékkínálat pedig elég ütősnek ígérkezik! A jövő hét különösen sűrű lesz, de erre a hétre is befutott néhány cím, amit nem érdemes kihagyni.

City of Brass - az Ezeregyéjszaka meséi Switchre is

A BioShock-veteránok alapította Uppercut Games megerősítette, hogy az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált City of Brass a következő hónap elején Nintendo Switchen is elérhető lesz.

Tartalmi frissítést kapott a City of Brass

Rengeteg új tartalommal érkezik a City of Brass frissítése, a Fortune’s Rivals. Reméljük, a BioShock egykori fejlesztőiből verbuvált csapat játékának talán sikerül az eddiginél nagyobb számú közönségre találnia.

City of Brass - vár a tolvajok városa!

Már elérhető az egykori BioShock-veteránokból álló Uppercut Games játéka, a City of Brass. Egy belső nézetes roguelike anyaggal van dolgunk, amelyben dzsinnekkel és kísértetekkel csapunk össze némi zsákmány fejében.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május első hete is tartogat néhány izgalmas címet a játékosoknak: ezúttal a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek különösen, hiszen a hibridkonzolon is tiszteletét teszi a Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Kilép a korai hozzáférésből a City of Brass

Az egykori BioShock-fejlesztőket foglalkoztató Uppercut csapata hamarosan elkészül a City of Brass-szel. A belső nézetes roguelike-ot az Ezeregyéjszaka meséi ihlették, a játékosok egy misztikus városban portyáznak benne.

City of Brass - itt az Early Access-verzió

Az ausztrál Uppercut Games olyan tagokat is foglakoztat, akik hajdanán a BioShock-szérián dolgoztak. A csapat új játéka nagy kanállal merít az Indiana Jonesból, de amúgy egy roguelike-kal van dolgunk.

City of Brass - a BioShock alkotóinak új játéka

Bemutatkozott a BioShock alkotóiból verbuvált Uppercut első játéka, a City of Brass, a belső nézetes roguelike-ot az Ezeregyéjszaka meséi ihlették. PC-n már idén, konzolokon viszont csak jövőre kapjuk meg a játékot.