Idén is tovább frissül a Ghost Recon: Wildlands

  • Írta: szlav
  • 2018. április 4.
  • Letöltés
Egy éve érkezett Bolíviába a Ghost Recon csapata. Elég szépen teljesített a boltokban a taktikai co-op shooter, így a Ubisoft idén sem hagyja majd a játékosait tartalom nélkül. Felvázolták, hogy mire lehet számítani a Wildlands második évében.

Közel sem lett tökéletes játék a Ghost Recon: Wildlands, de sosem szabad alábecsülni azt, ha egy alapból sem gyenge shooter az online kooperációra épít. Rengeteg játékos vetette be magát a bolíviai hegyek közé a tavalyi év folyamán, a Forbes statisztikái szerint a Ubisoft játéka elég kényelmes helyezést ért el a legtöbb példányt eladott címek közt.

Szerencsére idén sem maradunk tartalom nélkül. Megjelent ugyanis egy előzetes, amelyben a fejlesztők felvázolták, hogy mire számíthatunk a Wildlands második évében:

 

Április 10-én jön az első csomag, amely tartalmazza majd az új Sabotage PvP-módot, egy új PvE-küldetést, valamint mostantól személyre szabhatjuk majd a gép által irányított csapattársainkat is. Az érkező tartalom egy jó része ingyenes lesz, de aki nem akar lemaradni semmiről, az 30 dollárért előrendelheti a "Year 2 Pass" névre keresztelt csomagot, amely korai hozzáférést biztosít az új Ghost War-klasszokhoz, valamint tartalmaz egy rakat új skint, Spec Ops-, valamint Ghost War-ládát is. 

14.
Dem Lac
#13: Mondjuk logikus a szezon bérlet 1 évre szól.
13.
Dem Lac
Gondolná az ember ha ghost war pass1 ingyenes volt a gold kiadáshoz akkor a 2 évet is megkapja az ember. Hát nem ! Sajnos 9 ropiba kerül.... :/ Dem Lac szomorú
12.
Dem Lac
#11: Illetve co-op miket írok :D A Ghost War mod
11.
Dem Lac
#10: Az Ubisoft fórumon megemlíti az ember és készségesek a javításra,főleg ha többen is írják.Csak most a Co-op van fejlesztés alatt.
10.
Oldman
Jó kis game bàrki bàrmit is mond! Sokat javítottak rajta. Jelenleg nem ezzel jàtszom, de ùjra elő fogom venni. Tetszik a korlàtlan lehetőségű megoldàsi variàciók tömkelege, melyet alkalmazni lehet benne. Egyes jàrművek irànyítàsa mèg mindig vicces, de lehet vàlasztani szerencsère. Amit hiànyolok, hogy egyes nagyobb testű jàrművek szinte betöltik a kèpernyőt, alig làtni azok irànyìtàsakor magàt az utat. Folyamatosan korrigàlni kell a kameràt, hogy làssam a kanyarokat stb. Mièrt nem lehetett vezetèskor a külső nèzetes tàvolsàgot àllìtani? Ezt igazàn megejthettèk volna a kèszítők!
7.
Dem Lac
#6: Itt a multin van a hangsúly :) Az alapjáték-al én is úgy vagyok mint te.De jövőre előveszem a story-t még egyszer.
6.
zozo76hun
#5: nekem megvan a full jatek, de mar nem hiszem hogy elovoszem megegyszer. jo volt, kinyomtuk a haverral teljesen, a dlc-kel egyutt, de eleg is volt. marad egy szep emlek. :)
5.
Dem Lac
#4: Ha megveszed a Ghost War Pass-t már tied a 2.év is..de igen nem teljesen volt világos. Hali
4.
zozo76hun
kulon meg kell venni a year 2 passt is vagy az alap seasson pass-al mar nem kell? vagy mivan?
3.
Dem Lac
#2: Most akciós a Ghost War Pass ennyiért ajándék..
2.
Dem Lac
Ha jól értem akkor a meglévő Season Pass mellé jár a Year 2 Pass-is?És akinek nem volt külön megveheti a 2.-at is ???
1.
Dem Lac
Pass aktív ! Csapassuk ! Imádom ezt a játékot.Úgy volt,hogy csak egy évig lesz tartalom,szóval ajándék van rendesen..Rengeteget javult a így is,kicsit olyan érzésem van mint ha most kezdődne igazán a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...