Ingyen játszható a héten a This War of Mine

  • Írta: szlav
  • 2018. április 4.
  • Akció
Link másolása
Egy minden szempontból különleges címet próbálhattok ki most teljesen ingyen. A This War of Mine a hétköznapi civilek szemszögéből mutatja be a háború poklát. Az élmény szívszorító és hátborzongató, de ez teszi a játékot emlékezetessé.

A hónap vége felé jelenik meg az 11 bit studios legújabb játéka, a Frostpunk. Ezt megünnepelve a stúdió limitált ideig ingyenessé tette a This War of Mine PC-s változatát, a rövid idő alatt ikonikussá vált túlélőjátékot ezen a héten, egészen április 8-ig próbálgathatjátok.  Sajnos aki ez után is játszani szeretne vele, az kénytelen lesz megvenni azt, ugyanis a program nem kerül majd véglegesen a Steam-könyvtáratokba. Jelenleg fut egy 70 százalékos leárazás is, így kevesebb mint 6 euró a teljes verzió.

A This War of Mine egy rendhagyó játék. A cselekmény egy háború alatt folyik, de a szereplői ártatlan emberek. A túlélés a cél, de nem vadászik ránk különösebben senki. Az egyszer-egyszer megjelenő banditáktól eltekintve az ellenségünk leginkább az éhínség és a hideg lesz. No meg azok, akik életét mi keserítjük meg a saját és családunk, barátaink túlélése érdekében. A túlélés, harc és guberálás pedig nem nyújt jó szórakozást a szó klasszikus értelmében. Épp ellenkezőleg. A hangulat nyomasztó, a történet szomorú, a főszereplőink élete keserves – az egész élmény szörnyen depresszív. Mégis ez az, ami miatt kitűnik a tömegből. Az 11 bit studios játéka olyan érzéseket és gondolatokat provokál ki az emberből, amelyre csak nagyon kevés videojáték képes.

A This War of Mine-ról készült tesztünket itt éritek el, ha pedig kedvet kaptatok, innen le is tölthetitek azt.

2.
2.
markoci555
én már többször is nekikezdtem de soha nem tudtam sokáig eljutni, nehéz egy játék, állandóan beteg valaki, vagy megsérül, betörnek, fáradt mindenki, és ha gyilkolsz akkor olyan mély depresszióba zuhan a gyilkos, hogy fel se akar kelni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...