Megérkezett a HTC Vive Pro Starter Kit

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 4.
  • Hardver
Link másolása
Szuper felbontás, szuper hangzás, szuper élmény, és szupermagas ár. Megjelent a HTC új VR-szemüvegének Starter Kit változata, melyet az alapkiszereléshez hasonlóan április 5-től lehet megvásárolni.

Ahogyan korábbi cikkünkben már megírtuk, a HTC továbbfejlesztett VR-szemüvege, a Vive Pro nem lesz olcsó mulatság. Sőt, lényegében pontosan az olcsó mulatság ellentéte. Ugyan a 2880x1600 pixeles felbontású OLED-képernyő, a beépített fülhallgató és az újratervezett formavilág méltán emeli a VR-szemüvegek képzeletbeli trónusára az eszközt, azonban az ára picit túlzónak hat a maga 800 dolláros (Európában feltehetőleg 800 fontos) árcédulájával.

Ráadásul ez még mindig csak a szemüveg ára, amihez meg kell venni az olyan kiegészítőket, mint a mozgáskövetéshez szükséges két bázisállomás (darabja 120 font), illetve a speciális kontrollerek (szintén egyenként 120 font).

A mai napon azonban némi árkompenzáció gyanánt felfedték a leplet a Vive Pro Starter Kit csomagról és annak áráról. A kiszerelés a szemüvegen túl tartalmazza a bázisállomásokat és a vezérlőket is, így az 1048 fontos árral körülbelül 200 fontot spórolhatunk.

A korábbi Vive-tulajdonosok számára jó hír, hogy a kiegészítők kompatibilisek lesznek az új szemüveggel is, így amennyiben a HTC Vive Pro vásárlása mellett döntenének, azokra nem kell újból költeni. Ráadásként pedig 100 dollár értékű Viveport-kártyát, és hozzá egy éves Viveport-előfizetést is kapnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...