Hivatalos a Spyro Reignited Trilogy, Xboxra is jön

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idő előtti kiszivárgás után hivatalosan is bemutatkozott a régóta pletykált és nagyon várt Spyro Reignited Trilogy, ami szeptemberben jelenik meg és az első három rész felújított kiadását fogja tartalmazni.

Az Activision hivatalosan is megerősítette a délelőtti szivárgások után, hogy az eredeti Spyro-trilógia újrázása valóban készül. A Spyro Reignited Trilogy szeptember 21-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a csomag pedig a húszéves múlttal büszkélkedő platformer első három epizódjának (Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! és Spyro: Year of the Dragon) felújított változatát fogja tartalmazni. Az első képeket a galériánkban találjátok:

Több mint 100 pálya, a játék teljes irányítása és kamerakezelése is megújul, míg Stewart Copeland klasszikus dallamai is renováláson esnek majd át. Visszatérnek az Orb-kihívások, minijátékok és egy mágikus gyorsutazás funkció is helyet kap majd az új kiadásban. És természetesen a jól ismert karakterek is visszaköszönnek, köztük olyanokkal, mint Sparx, Hunter, Sheila, Agent 9! és Sgt. Byrd.

A fejlesztést az a Toys for Bob végzi, akik eddig a Skylanders-sorozat hegesztésében vettek részt, illetve jelenleg ők dolgoznak a Crash-trilógia Switch-verzióján is.

17.
17.
x360player
"És természetesen a jól ismert sárkányok is visszaköszönnek, köztük olyanokkal, mint Sparx, Hunter, Sheila, Agent 9! és Sgt. Byrd."
Még jó,hogy ezek közül egy sem volt sárkány....
16.
16.
Nothing
A zenéjéhez kár hozzányúlni - remélem csak apróbb felhangolásról van szó.
15.
15.
cyberstaker
#14: Így van. Ráadásul ha multiplatform a cím, nagyobb a bevétel, ergó nagyobb a kiadó sikerélménye a cím kapcsán, és várhatjuk a folytatásokat. Van egy olyan érzésem hogy crasht is hamarosan viszont látjuk team racing remake formájában(közkívánatra), vagy egy teljesen új folytatással.
14.
14.
kamgecam
#10: Ha ők nem akartak újat kiadni jol tették. Ne érts félre nálam senki sem tartja fontosabbnak az exkluzivitást, optimalizácio szempontjábol is illetve mert időt, kreativitást, támogatást, kapnak hogy a lehető legjobbat hozzák ki a játékbol amit készítenek.Ilyen téren a sony a játékosok legmélyebb igényét szolgálja ki ergo támogatva a kreatív tehetséges fejlesztőket,faszintos játékokkal akarja a brand-et erősíteni. Nem azért van exkluzivitás hogy a másik ne játszhasson vele hanem azért hogy vegyél ps-t, mert nézd milyen baro játékokat adunk ki rá, és mindent megteszünk hogy támogassuk a fejlesztőinket abban hogy a lehető legtöbb potenciált hozzák ki a játékukbol, ez nektek és nekünk is jo.

De ha már nem támogatnak egy címet miért lenne baj ha túladnak rajta és így mindenki tud vele játszani. Ezzel mindenki csak nyer!
13.
13.
ArrowCross
Emlékszem nekem annó a spyro első része csak demóban volt meg egy demó lemezen amin még rajta volt az első grand turismók egyike és még valami táncolós ritmus játék. Sohasem vetettem meg a szüleimmel a teljes játékot pedig nagyon tetszett az az egy pálya ami a lemezen volt, de a tekken, a warcraft, meg a Crash Bandicoot az megvolt teljes játékba. Egyikkel sem tudtam jól játszani mert még kicsi voltam, de a warcraft-ba már a kódokat azért betudtam ütni és csak úgy játszottam vele. :)
12.
12.
kamgecam
11.
11.
Gykrizsi
#8: Jaja, de nem kell senkit kizárni, a játék a lényeg.
10.
10.
NathanDrake
A Sony anno eladta a Spyro jogokat is?
9.
9.
kamgecam
#7: Crash team racing ah, ne fájdítsd a szívemet.
8.
8.
kamgecam
#1: Helyes-helyes, mi konzolosok fogjunk össze! :)
7.
7.
tupaccc
Szuper dolog újra-élni gyerekkorunk kedvenc játékait mai graffal, de én azért jobban örülnék folytatásoknak is. Itt nosztalgia faktor az egész, egy folytatás számomra nagyobb élmény lenne - új Spyro, új Crash, de még egy új Crash Team Racinget is első nap vinnék :-)
6.
6.
Lizard0828
Köszönöm Istenem... ;) :D
5.
5.
delphijos
#3: Meg egy időgép vagy időmegállító se ártana. Sose lesz időm ennyi cuccra....
4.
4.
LexerTheFirst
#3: Csak mindegyik hozzá a papírformát;-)
3.
3.
Darksiders84
#2: Nem árt előre spórolni vagy + melót vállalni annyi jó játék lesz idén.
2.
2.
Yanez
Ne máááár, pont szeptember? Az nálam a pókemberé. De nem hallottatok panaszkodni, ok? ;) Amúgy lehet ebből is előrendelés lesz.
1.
1.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...