Más projektekre koncentrál a LawBreakers készítője

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 6.
  • Gyászhír
Link másolása
Annak ellenére, hogy élvezetes arénashooter lett, a LawBreakers nem találta meg a közönségét. A Boss Key Productions bejelentette, hogy ugyan a játékot jelenlegi állapotában még támogatja, de már más projektek kötik le a figyelmét.

CliffyB új játéka abszolút melléfogásnak bizonyult. Már a megjelenéskor sem tolongtak a játékosok, s azóta csak rosszabbodott a helyzet, hiába is próbálták ingyenes hétvégékkel és leárazásokkal bevonni a tömeget. A kiadó, a Nexon egyenesen odáig ment, hogy a PUBG sikerére fogta az arénashooter kudarcát.

Az elmúlt 24 órában 9 (!) játékos nyomult vele PC-n, de az eddigi legmagasabb szám is csak 7482 egyidejű felhasználó volt.

A Boss Key Production mentségére szól, hogy az elmúlt három és fél évben "keményen dolgozott" rajta, és eltökélte, hogy ad egy második esélyt a LawBreakersnek. Mi következik ebből? Nyilván a free-to-play modellre váltás, azonban a csapat hangsúlyozta, hogy erre jelenleg nincsenek erőforrásaik.

Viszont a játékot továbbra is támogatják jelenlegi állapotában, igaz, frissítések már nem jönnek hozzá. Mindazonáltal a stúdió nem ülhet ölbe tett kézzel, a fennmaradása miatt tovább kell lépnie. A srácok már egy új "szerelemprojekten" dolgoznak, és alig várják, hogy többet is eláruljanak róla. Az biztos, hogy a munkálatokba nem szól bele senki, teljes kreatív kontrollt gyakorolnak felette.

Tehát azt hámozhatjuk ki a blogbejegyzésből, hogy a Boss Key ugyan nem húzza ki a szőnyeget a LawBreakers alól, de elő kell teremteniük a szükséges erőforrásokat, hogy a free-to-playre váltásból legyen valami. Ehhez egy új cím kell, a Nexonra pedig nem számíthatnak.

2.
2.
Ez a Nexon elég béna kiadó amúgy, valahogy az általuk kiadott cuccok mindig becsodolnek, lásd Füst Assault GItS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...