Call of Duty: WWII - irány Egyiptom!

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 6.
  • Videó
Link másolása
Részletes bemutatóvideó látott napvilágot a Call of Duty: WWII új, Egypt címmel érkező térképéről. A pályát tartalmazó DLC-re már nem kell sokat várni, viszont addig is megnézhetjük, milyen taktika vezethet sikerre az afrikai helyszínen.

A játék fejlesztője, a Sledgehammer Games új videósorozatot indított, melyek során különböző érdekességeket, tippeket és trükköket mutatnak be az újonnan érkező Call of Duty: WWII-pályákról.

A rövidesen megjelenő The War Machine DLC vadonatúj térképéről maguk a készítők mesélnek, sorra veszik a pálya által nyújtott manőverezési és taktikai lehetőségeket, többek közt néhány érdekes "parkour-helyet", melyeket a régi fanok minden bizonnyal nagy örömmel fogadnak.

A kiegészítő az egyiptomi hadszíntér mellett ellátogat még Franciaországba, a dunkerque-i csata helyszínére, továbbá harcolhatunk Németországban egy V2-es rakétáért, illetve részt vehetünk a Husky-hadműveletben is.

A Call of Duty: WWII - The War Machine jövő héten, április 10-től lesz elérhető PlayStation 4-re, egy hónappal később pedig PC-n és Xbox One-on is tiszteletét teszi.

1.
1.
s4jtqkac
:O mégsincs eltolva xboxon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...