Deckard Cain a Heroes of the Storm legújabb hőse

  • Írta: szlav
  • 2018. április 6.
  • Hír
Link másolása
Stay awhile and listen! A hosszú monológjairól ismert öregember hamarosan megérkezik a Nexusba. A támogató hősként funkcionáló Cain életerő-elixírjeivel segíti majd társait, de tartogat pár meglepetést az ellenfelei számára is.

A Heroes of the Storm játékosai már évek óta poénkodnak az ötlettel, hogy igazán jó hasznát vennék Deckard Cainnek, a Diablo-szériából ismert vén történésznek. A Blizzard nem hagyta elszalasztani a lehetőséget, így a rozoga öregember is a Heroes már így is eléggé különös felhozatalát erősíti majd. Kaptunk egy bemutatóvideót is, amely ad egy kis ízelítőt abból, hogy mit tud az öreg Deckard akció közben.

Cain skilljei egyébként meglepően hasznosnak tűnnek. Képes lesz a pályán Healing Potionöket elhagyni, melyekkel csapattársai gyógyulását segíti majd elő, de nála lesz például a diablósok számára ismerős Horadric Cube is, ami jócskán lelassítja az ellenfeleit. Első ránézésre úgy tűnik, hogy a hős legnagyobb erénye az ellenfelek kontrollja lesz - erre erősít rá mindkét Heroic Ability is. Tízes szint felett ugyanis Deckard bevetheti a hírhedt "Stay awhile and listen" képességét, amivel egy olyan unalmas történetet mesél el az előtte állóknak, hogy azok nyomban álomba merülnek. A másik Heroic-lehetőség a "Lorenado" nevet kapta, amely nem más, mint egy rakás könyv és tekercs, melyek szélviharként lökik félre az arra tévedőket.

A Blizzard a PAX Easten rántotta le a leplet az öreg történészről, ahol azt is elárulták, hogy Cain egy-két héten belül kipróbálható lesz a tesztszervereken.

3.
3.
Khaszás
Áprilisi tréfának el ment volna de így :D?
2.
2.
AfterLife
#1: Én a Lorenado helyett a kék Town Portal-t raktam volna be, mint második hősképességet. A célja pedig az lett volna, hogy aki belép, az instant visszatérhet a kezdőpontra és csak 1 hős menekülhet el a csatatérről. Más skin-ekhez - gonosz megvalósítású Cain például - a vörös Town Portal is jól passzolt volna.
1.
1.
B-Shaggy
Nem vagyok oda érte. A Diablo tulajdonképpen legikonikusabb jó karaktere, a HOTS bejelentése óta várják az emberek és rengeteg fan conceptet raktak fel róla, aztán a skilljei nagy része semmit nem ad vissza a karakterből. A Lorenado szóvicc-ultival nem is tudom mit kezdjek, egy rossz sértés, meg van egy ezresem rá, hogy nem akartak már dolgozni a srácok aztán a Sky Temple boss tornádó mechanikáját bemásolták a kódba. A karakter fő ismertetője minden játékban, az identify abszolút nem is került be a skilljei közé, pedig rengeteg jó ötletet adtak már rá a játékosok. A Horadric Cube, a 2. rész legikonikusabb iteme meg egy sima slow lövedék, gratulálok. A HP poti hangeffektek nem tudnak nem megmosolyogtatni, az szép, de én pl annyira rákészültem, hogy D1-es utalásként a karakter egyik képessége az lesz, hogy lerak egy kutat, amiből lehet inni - pont, mint a bázisokban.
Lorenado basszus.....Lorenado.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...