Új képeken a System Shock-remake

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 8.
  • Képek
Link másolása
Vadonatúj képeket és játékzenét mutattak be a System Shock-remake fejlesztői a Kickstarter-kampányuk frissítésében. A Nightdive Studios úgy látszik tényleg visszatért a projekt eredetileg megcélzott irányvonalához.

Ahogy arról korábban már írtunk, a játék pár hónapja szüneteltetett státuszba került a Kickstarteren, mivel az eredetileg remake-nek indult projekt folyamatosan bővült, a fejlesztés teljesen elvesztette a fókuszát, és már-már lényegében egy teljesen új játékon dolgoztak a készítők, mintsem az eredetihez hű remake-en, amire a rajongók vágytak.

Most azonban Nightdive vezetője, Stephen Kick hivatalosan megerősítette, hogy „egyre több és több időt töltünk a közösséggel”, és így a stúdió végre „visszatér az eredeti vízióhoz, melyet a Kickstarter-kampány startjánál mutattunk be”. „A túlnyomó többség egyetért azzal, hogy most már a helyes dolgot tesszük, hiszen amit mindenki szeretne, az egy olyan kiváló minőségű játék, mely szorosan illeszkedik az eredeti System Shock stílusához, nem pedig a teljes újragondolása, mint amin korábban dolgoztunk.”

A friss Kickstarter bejegyzéshez négy új képet, és egy 5 perces zenei részletet kaptunk a játékból ízelítő gyanánt, melyet a projekt oldalán lehet meghallgatni.


A stúdió időközben számos munkatársától elbúcsúzott, hogy végre olyan csapat maradjon, amely tagjai képesek teljes erővel az eredeti koncepcióra összpontosítani. Az elbocsátások hátterében nyilván a CEO által korábban említett probléma áll, miszerint a csapatba annyi tehetséges fejlesztő lépett be saját elképzelésekkel és ötletekkel, hogy a projekt fejlődése túlságosan sok irányba indult meg, míg végül teljesen összeomlott.

4.
4.
crytek
Minden régi stuff kaphatna ilyen remake-et
3.
3.
markoci555
ne akarják már kiszúrni a szemem ezzel, ez az első szobából van szinte mind, és eddig is megvolt szerintem...
kivéve azt a nagyot amit nem is tudom micsoda akar lenni, gondolom vázlatosan a map, amiből annyi látszik hogy irtózatos munka vár még rájuk

A zene oké, de az eredeti csipogós, retrós hangulatát nem adja vissza egyáltalán
1.
1.
Ooorky
Ez igen. Ez már majdnem semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...