Szépen fut a Dark Souls Remastered Blighttownja

  • Írta: szlav
  • 2018. április 10.
  • Videó
Link másolása
Kevésbé kell rettegnünk az első Dark Souls-játék hírhedten akadozós zónájától. A PAX Easten játszható volt a From Software ráncfelvarrott remekműve, és úgy tűnik, hogy van minek örülnünk technikai szempontból.

Sötétség, mérgek, nehezen bejárható terep, no meg persze a minden sarkon ott lapuló ellenfelek. Nem, nem ezek miatt kellett tartani leginkább Blighttowntól. A legnagyobb mumus ennél sokkal kiábrándítóbb volt: a framerate. Valami egész biztosan nem volt rendben a zóna optimalizálásával, hiszen az azt futtató rendszerektől függetlenül, néha szinte játszhatatlanul belassult és akadozott a program, amikor ezen a környéken jártunk.

A PAX Easten játszható volt a Dark Souls Remastered, többek közt Nintendo Switch-en is. Ugyan hardveres szempontból a játék platformjai közül talán a Switch a leggyengébb, azt kell mondanunk, hogy itt is teljesen szépen muzsikál a remasterelt Blighttown. A Reakor Kacho névre hallgató YouTube-felhasználó lencsevégre kapott hétpercnyi játékmenetet, amely alapján teljesen meggyőző a switch-es teljesítmény.

1.
1.
Slik
johetne mar, hianyzik a tobbi mellol a polcon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...