Végtelen kártyázást ígér a Hand of Fate 2

  • Írta: szlav
  • 2018. április 10.
  • Hír
Link másolása
Eddig sem lehetett panaszunk a Hand of Fate második része kapcsán, ha a tartalomról volt szó. A Defiant Development folyamatosan szállítja az ingyenes frissítéseket, melyek közül a legújabb az Endless Mode.

Nehéz behatárolni, hogy miféle állat a Hand of Fate. Egyszerre pakliépítő kártyajáték, dungeon crawler, hack and slash akció és roguelike - és mindezt elég jól csinálja. A második részhez pedig folyamatosan érkeznek a tartalmat bővítő csomagot annak ellenére, hogy csak egy 30 dolláros indie projektről van szó.

Az Endless Mode már most elérhető a játék steames és GOG-s változatában, melyben a nevéhez illően egészen a végtelenségig próbálgathatjuk a szerencsénket a Dealerrel szemben. Kapunk 50 shard tokent, melyekkel új ereklyék, tárgyak és encounter lapok nyílnak majd meg. Az endless módot választva egyre több és nehezebb negatív hatással kell majd megküzdenünk, valamint a felszedett felszerelésünk is elhasználódik egy idő után.

A Defiant a jövőre nézve is be akarja biztosítani ezt a játékmódot, vagyis a később érkező, eddig még be nem jelentett bővítmények további tartalommal gazdagítják majd az Endless Mode-ot is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...