Ingyenes hétvége előtt a Ghost Recon: Wildlands

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 10.
  • Akció
Link másolása
Jó hírünk van a vásárláson vacilláló olvasóink számára, eseménydús hétvége előtt áll a Ghost Recon: Wildlands: akciók, ingyenes hétvége és a frissen startoló Year 2-tartalmak várnak az érdeklődőkre.

Ma érkezik a Ghost Recon: Wildlands második támogatási évadának első frissítése, mely új PvE-küldetést hoz a játék világába a Splinter Cell hősével, Sam Fisherrel a főszerepben. Emellett pedig bemutatkozik a PvP-re hangolt Sabotage játékmód is.

Ráadásként a játék magyar idő szerint április 12-én, 9 órától egészen hétfő, vagyis április 16-án, reggel 8:59-ig ingyenesen elérhető lesz minden érdeklődő számára. Ezúttal azonban a Ubisoft megerősítette, hogy nem lesz lehetőség a játékot az ingyenes időszakra készülve előtölteni.

Ezenfelül a kiadó 67 százalékos akciót szab ki a játék Standard-, Deluxe- és Gold-kiszerelésére, akárcsak a Season Pass-tartalmakra.

Ahogyan a Ubisoft ingyenes hétvégéin lenni szokott, az Xbox One-játékosoknak nélkülözhetetlen lesz Xbox Live Gold-előfizetés a játék és az akciós kínálatok eléréséhez is, míg a PlayStation 4-tulajdonosok számára a 43 GB szabad hely mellett semmi egyébre nem lesz szükségük. Az akciók a PC-s tábor számára Steamen és uPlayen egyaránt elérhetők lesznek.

A leárazás minden platformon április 23-án ér véget.


6.
6.
Zisten
;)
Én csak annyit mondanék nálam ez a játék "2017 Game of the Year"
- Ghost Recon Wildlands 100%
- Fallen Ghosts DLC 100%
- Narco Road DLC 100%
- Ubisoft Club Challenges 100%
- Egyedül a Tier szint amit utólag lett beletéve nincs kimaxolva.(Tier 35)
Imádom minden porcikáját.

UI: Most vettem észre az UbisoftClub-nál jött egy új póló:

"1st Anniversary Rewards"
Unlock a t-shirt and a gear patch specially made for Ghost Recon Wildlands' veterans.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...