Májusban jön a Destiny 2 legújabb kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bungie leleplezte a Destiny 2 második nagyobb bővítményét, a Warmind május elején érkezik. A stúdió egyúttal közzétette a frissített fejlesztői ütemtervét is. Nem kapkodnak el semmit a srácok.

Őszig tutira el leszünk látva tartalmakkal, elvégre a Bungie a komplett harmadik szezont is letudja addig. Ami a legfontosabb: a második nagyobb bővítmény, a Warmind május 8-án jelenik meg.

A DLC teljesen új területekre kalauzolja a játékosokat, új hősökkel találkozunk és eddig soha nem látott ellenségekkel csapunk össze. Persze az új lootokról és master aktivitásokról sem kell lemondanunk. Noha kevesebb, mint egy hónap van hátra a premierig, a fejlesztők csak ennyi konkrétumot árultak el a Warmindról.

A harmadik szezonban változik a Crucible tartalmainak terjesztése is. Ami nagyon jó dolog, hogy a Warmind PvP-térképei minden játékos számára elérhetőek lesznek, és ugyanez vonatkozik a Curse of Osiris hasonló mapjaira is. A közösség így egyesülni fog, nem lesznek kivételek a Quickplay, a Competitive, a Trials of the Nine és az Iron Banner módokban. A privát meccsek érkezésével viszont mindenképp meg kell vásárolnunk a kiegészítőket.

A nyár folyamán pedig visszatérnek a bountyk is.

5.
5.
gorbesz
#3: Igen hamar kifulladt a game. Köpet
4.
4.
maktub
#3: Azért elég sokan játszanak vele még mindig.
3.
3.
BockÚr
Elkéstek vele, már a kutyát sem érdekli. Sajnos én is megvettem abban a reményben, hogy tanultak az első rész hibáiból, de a vicces dolog az az, hogy az első minden szempontból túlszárnyalja a folytatást..
2.
2.
Mortis
nemkell ez senkinek. rohadjanak meg a lootbox-aikkal együtt.
1.
1.
maktub
Elég suttyomban jön tényleg a második DLC, viszont a bejelentésnek része volt az is, hogy április 24-én egy live stream keretében árulják el a konkrétumokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...