Ezt tudja a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 13.
  • Videó
Link másolása
Ugyan csak japánul szólal meg a Donkey Kong Country: Tropical Freeze legújabb előzetese, de a lényeg így is simán átjön, hiszen ez az összefoglaló kedvcsináló azt hivatott bemutatni, mi mindent kínál majd a hamarosan megjelenő játék.

A rajongók számára nem ismeretlen a Donkey Kong Country: Tropical Freeze, hiszen a platformer 2014-ben Wii U-ra már megjelent. Most újrázik egyet a Nintendo hibridmasináján, Switch-en is, ennek megfelelően az új konzol képességeihez lett minden igazítva, beleértve a tartalmat, az irányítást és a látványt is.

A lenti kedvcsináló ezeket foglalja most össze. A játék május 4-én landol Nintendo Switch-en.

10.
10.
delphijos
#9: Pedig igaza van. A fiam játszik a Super Lucky’s Tail-el, ami 4K, meg minden de a kanyarban sincs a Mario-hoz meg ehhez képest. És ez nem “platformvita” kérdése.
7.
7.
kastorhun
#2: (Nem azért de ez a gyönyörűtől messze van)
Még a Trine 2. része is szebb volt.
6.
6.
kastorhun
#2: Könyörgöm!
Hagyjuk már ezt!
2d Platform játék a két nagy kutya gépeire nem fog érkezni a közeljövőbe úgy se.
De mi a fenéért kell mindig vitát generálni!
Ebből már piszkosul elegem van, ha megjelenik bármilyen Microsoftal kapcsolatos hír, akkor jönnek az utálkozók, a Sony esetén is vannak ilyen kommentek, de kevesebb.
4.
4.
zsocc-nrg
Kötelező vétel! :) mivel nincs Wii U-m így ez anno kimaradt de most pótolhatom. A Donkey Kong Country sorozat örök kedvenc
3.
3.
crytek
#2: Tud 4 játékot csinálni és azokat nyomatni ezer éven keresztül..
2.
2.
gorgo
egy igazi mászkálós játék és gyönyörű.és ilyen minőségű platform játék sose lesz xbox ra és ezt nagyon sajnálom.látszik a Nintendo tud valamit akárki akármit is mond.
1.
1.
DarkLord
Donkey Kong, amit talán soha nem lehetne megunni, annyira zseniális emulátorral még, mindig szívesen tolom az első 3 részét . (Mondjuk se Mario-ról se Sonic-ról nem tudnám ugyanezt elmondani, hogy örök darabok, de Donkey az tényleg örök bármikor, bárhol :D).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...