Modern rendszerekre költözik a Shenmue 1 és 2

  • Írta: szlav
  • 2018. április 14.
  • Bejelentés
PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n jelenik meg újra a Shenmue első két része. Új grafikai beállításokkal, választható nyelvvel és változtatható irányítási sémákkal melegíthetünk be a harmadik rész előtt.

A Shenmue 1999-ben jelent meg a Sega Dreamcastjére, melyet a második rész 2001-ben követett, immáron Xboxon is. Akik akkor kihagyták Ryo Hazuki bosszúhadjáratát, azok most még egy esélyt kapnak arra, hogy bepótolják azt. A Sega még idén ismét piacra dobja a Shenmue-t és a Shenmue II-t, ezúttal a Sony és Microsoft jelen generációs konzoljaira, illetve PC-re.

Ezek a kiadások leginkább technikai újításokat tartalmaznak majd - a frissített UI és az állítható kontroller layout mellett skálázható lesz a felbontás minden rendszeren, a PC-sek pedig teljesen személyre szabhatják majd a további vizuális beállításokat is. Emellett nyelvet is választhatunk a játékoknak, így az angol mellett eredeti japán hanggal is végigjátszhatjuk a Sega klasszikusait.

3.
kindzsal
Es PC. Remelem nem valami fostalicska port lesz. Ezt DCn rongya jatszottam!
2.
spikee576
Imaim meghalgatasra talaltak,koszi sega.
1.
Winter
Anno rengeteget játszottam velük. Fantasztikus alkotások! Kihagyhatatlan, kötelező! Sleeping Dogs+TPS+Sandbox+RPG. Tökéletes kombinációban. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...