Vadiúj Onimusha készül a Capcomnál?

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 15.
  • Pletyka
Link másolása
A Capcom április elején újra levédette az Onimusha márkanevet több országban is, ami arra utal, szeretné továbbra is megőrizni a frencsájzt. Vagy már titokban készül az új rész?

Bízzunk abban, hogy a Capcom valamilyen formában feléleszti a feudális Japánban játszódó kardozós akciójátékot, hiszen a kiadó Kanadában, a Fülöp-szigeteken, Mexikóban, Ausztráliában és az Európai Unióban is újra levédette az Onimusha márkanevet.

A védjegyek dobozos és digitális videojátékokra, mobilos anyagokra, valamint egyéb kapcsolódó termékekre (zenékre és merchandise termékekre) is vonatkozik. Mindezt április elején történt, tehát még friss a dolog, és fontos megemlíteni, hogy nem szerepel az Onimusha név mellett szám vagy alcím.

Ebből két dologra következtethetünk! Az egyik az, hogy a kiadó csupán meg akarja őrizni a védjegyet, de az sem kizárt, hogy egy közelgő rebootnak a márka újbóli levédetése. A Dark Souls-játékok és a Nioh után egyértelműen van igény a keményebb kardozós címekre - reméljük, ezt a Capcom is így látja!

A sorozat már több mint egy évtizede elcsendesedett, legutóbb 2006-ban kaptuk meg PS2-re a Onimusha: Dawn of Dreamset. Ha a mellékágakat nem számoljuk, összesen négy fő rész jelent meg a szériából - mindegyik PS2-n.

2.
2.
KRAT0S
1.
1.
shatterhand
Ps2es dmc mintajara ezt is kiadhatnak, elfogadnam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...