A Way Out - már egymillió példányon adtak túl

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 15.
  • Biznisz
Link másolása
Sokan kíváncsiak voltak arra, milyen élmény lehet egy társunkkal megszökni egy szigorúan őrzött börtönből. Az A Way Out egy bűvös mérföldkövet ért el a minap - van mire büszkének lenniük a fejlesztőknek!

A Hazelight Studios a Twitteren kürtölte szét a hírt, hogy első játékukból, az A Way Outból már több mint egymillió példány talált gazdára kevesebb, mint egy hónap alatt. Ez főleg azért is szép teljesítmény, mert mindenképp két játékos szükséges ahhoz, hogy a két főszereplő meglógjon a börtönből. 

A rendező, Josef Fares köszönetet mondott a rajongóknak támogatásért, ugyanakkor tréfásan megjegyezte, hogy lényegében "kétmillió játékos játszott a játékkal". Ahogy az ismert, az A Way Outból elég egy példány ahhoz, hogy egy barátoddal végigjátszhasd.

Az A Way Outról már mi is megemlékeztünk. Shifty tesztjében azt írta, hogy "a koncepcióban van annyi szufla, hogy élvezettel üld végig azt a pár órát, és ahogy említettem, a történetnek is van egy olyan drámai íve, ami miatt mindenképpen érdemes kitartani Leo és Vincent mellett".

A stúdió nem ül a babérjain a pénzt számolva, máris egy vadonatúj projekten dolgozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...