Cenzúrázni kellett az Agonyt

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 15.
  • Hír
Link másolása
A Madmind Studio horrorjátéka tömve van testnedvekkel és nemi szervekkel, és ezért a srácok néhány apró változtatást eszközöltek annak érdekben, hogy elkerüljék a legdurvább, Adults Only korhatár-besorolást.

A fejlesztők egy blogbejegyzésben árulták el, hogy enyhén cenzúrázták az Agonyt, hogy a forgalmazás szempontjából káros Adults Only besorolás helyett Mature-t kapjon a játékuk. A spoilerveszély miatt a srácok nem árulták el, hogy pontosan mit vágtak ki a horrorjátékból, de megnyugtattak mindenkit, hogy az eddigi promóciós anyagokban (képek, videók és GIF-ek) látott dolgok a helyükön maradtak.

Ám szó sincs arról, hogy ezek miatt az Agony már nem azt az élményt nyújtja, mint korábban. "Ne félj, a játék teljes verziója súlyosabb, mint amit eddig láttál belőle!" Ezt bizonyítandó a Madmind néhány durva klipet közzé is tett - mi is félve osztjuk meg a linket (18+).

Ezen felül a PC-s verzió egy opcionális javítást is kapni fog, amely teljesen eltávolítja a cenzúrát - hasonlóan a Outlast 2 esetében tapasztaltakkal. Azok a Kickstarter-támogatók pedig, akik konzolokra veszik meg a játékot, átalakíthatják PC-s verzióra. Erről bővebb részletek később érkeznek.

Az Agony a korábbi tervekkel ellentétben nem jelent meg március végén, de reméljük, nem kell már sokat várnunk rá PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

26.
26.
Raam989
A Százholdas pAgony...
Amúgy szerintem, ha hozza az Outlast szintjét ezen a téren, az bőven elég lesz.
25.
25.
Anti4730
#23: A jerichot a mercury steam fejlesztette ők csinálták a castlevania sorozatot. Viszont Clive Barker adta hozzá a nevét, akinek köszönhetjük az undyingot is. A jericho igazából egy akció horror játék de tegyél egy próbát vele szerintem nagyon jo.
24.
24.
Zelgadis187
Én amit eddig láttam a játékból az nekem nem volt ijesztő csak gusztustalan . Lehet még jót is tesz neki ha kivágnak pár dolgot .
22.
22.
#16: A karakterváltogatás is epic volt benne.
Jericho az fasza játék szerintem is, rendesen beledobtak a mélyvízbe már az elején, zenéje is komoly.
21.
21.
A hivatalos indoklás szerint:

"The game needed to be censored to release on console. The PC version will have optional patch, to remove console censorship."

Mondjuk ettől függetlenül szerintem minden platformon brutál lesz. Nem hiszem, hogy konzolon szivárványos pónik fognak szökdelni a felhőkön. :)
19.
19.
Formula1fanatic
#5: Oké, de a törvények miatt mégiscsak rákényszerül, ha pénzt is akarnak vele keresni. Na de nem ellentmondás, az ottani szülői gondolkodás???
16.
16.
Anti4730
Mekkora tűzharcok voltak benne mikor mind a hat társam egyszerre kezdte el sorozni a szörnyeket :D
15.
15.
Anti4730
Jericho egy isten játék volt, olyan grafikával hogy leesett az állam, kb fel éve kitoltam megint es meg mindig szép :D
12.
12.
crytek
#10: Ezt 99%ban nem mondanám...

Szerintem mindenki megtalálja a maga akkori kedvencét amik elhaltak...

FEAR
C&C
Dune
Jade Empire
Condemned
Dead Space
Az alant említett Jericho
No On Live Forever
Rallysport Challange
Panzers
Star Wars Rebublic Commando
Kingdoms of Amalur: Reckoning
...és még napestig lehetne sorolni..
11.
11.
#10: Amikért a legtöbb esetben egyáltalán nem kár
10.
10.
crytek
#9: Ezt a piacot sajnos a pénz határozza meg. Sok atombrutál cím tünt el emiatt a süllyesztőben :(
9.
9.
Nicodemus
A Jericho sztem minden idok egyik legalulertekeltebb jateka. Iszonyat jo kepessegek vannak benne es az egesz olyan mint egy horror rainbow six.
7.
7.
tyber16
"Azok a Kickstarter-támogatók pedig, akik konzolokra veszik meg a játékot, átalakíthatják PC-s verzióra. " ...aha és akik simán csak megveszik majd konzolra amikor megjelenik a játék azoknak is lesz ilyen lehetőségük vagy azok bekaphatják mert nem fizettek előre vagy mi a nátha?
6.
6.
zoli1973
Nyugi!
A piros autók vannak elöl.
Örülnöd kellene.
5.
5.
Ooorky
#2: Nem kényszerült semmire, készítők pénzéhsége miatt lett cenzúrázva (usankában egy mature sexual content-es játékot nem fog megvenni a szülő a 13 éves kölykének ellentétben egy blood and gore játékkal).
4.
4.
kanokanor
Az vicces lenne ha dlcvel fel lehetne oldani a cenzúrát hasonlóan mint ahogy pl a Shogun 2-ben volt
3.
3.
Neo1989
A videojátékok többsége eleve nem gyereknek való.
2.
2.
Formula1fanatic
Darabokra lehet szedni bárkit a játékban, a vér nem számít, de a meztelen test már tabu téma. Szánalmas ostoba erkölcs csőszök akik miatt erre kényszerül a játék.
1.
1.
razipapi
1-2 GIF olyan mint ha a 2008 as Dante's Inferno lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...