Cenzúrázni kellett az Agonyt

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 15.
  • Hír
A Madmind Studio horrorjátéka tömve van testnedvekkel és nemi szervekkel, és ezért a srácok néhány apró változtatást eszközöltek annak érdekben, hogy elkerüljék a legdurvább, Adults Only korhatár-besorolást.

A fejlesztők egy blogbejegyzésben árulták el, hogy enyhén cenzúrázták az Agonyt, hogy a forgalmazás szempontjából káros Adults Only besorolás helyett Mature-t kapjon a játékuk. A spoilerveszély miatt a srácok nem árulták el, hogy pontosan mit vágtak ki a horrorjátékból, de megnyugtattak mindenkit, hogy az eddigi promóciós anyagokban (képek, videók és GIF-ek) látott dolgok a helyükön maradtak.

Ám szó sincs arról, hogy ezek miatt az Agony már nem azt az élményt nyújtja, mint korábban. "Ne félj, a játék teljes verziója súlyosabb, mint amit eddig láttál belőle!" Ezt bizonyítandó a Madmind néhány durva klipet közzé is tett - mi is félve osztjuk meg a linket (18+).

Ezen felül a PC-s verzió egy opcionális javítást is kapni fog, amely teljesen eltávolítja a cenzúrát - hasonlóan a Outlast 2 esetében tapasztaltakkal. Azok a Kickstarter-támogatók pedig, akik konzolokra veszik meg a játékot, átalakíthatják PC-s verzióra. Erről bővebb részletek később érkeznek.

Az Agony a korábbi tervekkel ellentétben nem jelent meg március végén, de reméljük, nem kell már sokat várnunk rá PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

27.
Ramirezx
#25: Mekkora játék volt az Undying is! Azt hiszem leporolom ismét.
26.
Raam989
A Százholdas pAgony...
Amúgy szerintem, ha hozza az Outlast szintjét ezen a téren, az bőven elég lesz.
25.
Anti4730
#23: A jerichot a mercury steam fejlesztette ők csinálták a castlevania sorozatot. Viszont Clive Barker adta hozzá a nevét, akinek köszönhetjük az undyingot is. A jericho igazából egy akció horror játék de tegyél egy próbát vele szerintem nagyon jo.
24.
Zelgadis187
Én amit eddig láttam a játékból az nekem nem volt ijesztő csak gusztustalan . Lehet még jót is tesz neki ha kivágnak pár dolgot .
23.
Juha
#8: Ezt nem az Undying-os fickók követték el? Még nem volt szerencsém hozzá, de az előbb említett cím örök emlék marad.
22.
Solomon
#16: A karakterváltogatás is epic volt benne.
Jericho az fasza játék szerintem is, rendesen beledobtak a mélyvízbe már az elején, zenéje is komoly.
21.
Neotechtr
A hivatalos indoklás szerint:

"The game needed to be censored to release on console. The PC version will have optional patch, to remove console censorship."

Mondjuk ettől függetlenül szerintem minden platformon brutál lesz. Nem hiszem, hogy konzolon szivárványos pónik fognak szökdelni a felhőkön. :)
20.
Darksiders84
#13: Mikre emlékszel amúgy jóval fiatalabbnak gondoltalak.
19.
Formula1fanatic
#5: Oké, de a törvények miatt mégiscsak rákényszerül, ha pénzt is akarnak vele keresni. Na de nem ellentmondás, az ottani szülői gondolkodás???
18.
Unravel
#17: Fent van YT-n? :D Ezt nem gondoltam volna, de így legalàbb màs is làthatja.
17.
zozo76hun
#13: Nagy Commodore 64 rajongo voltam es vagyok de ezt a jatekot nem ismertem! :)

Itt van videon au "Unravel fele SEX GAMES"!

https://www.youtube.com/watch?v=LAOjSrG_WHk
16.
Anti4730
Mekkora tűzharcok voltak benne mikor mind a hat társam egyszerre kezdte el sorozni a szörnyeket :D
15.
Anti4730
Jericho egy isten játék volt, olyan grafikával hogy leesett az állam, kb fel éve kitoltam megint es meg mindig szép :D
13.
Unravel
Valamièrt a szekszuàlis tartalmat igen csak szigorúan kezelik a videójàtèkokban. Pedig ha egy jàtèk 18 plusszos, akkor mire fel? Tessèk csak rakni bele azt is, hisz ha jól meg van csinàlva, talàn csak adhatna az èlmènyhez. Jut eszembe! Nemtom valaki emlèkszik-e rà, de anno C-64-en volt egy olyan jàtèk, mejnek az volt a címe, hogy Sex Games. Arról volt szó, hogy a "botkormànyt" úgy kellett mozgatnod, hogy a kèpernyőn làtható alakok "jól" mozogjanak. Több pàja volt. A legutolsò, amit nem tudtam megcsinàlni, na ott màr kèsz orgia volt. Nem vicc, kb 10 embert kellett mozgatni egyszerre, akik mindannyian össze voltak akadva valahol. Emlèkszik erre valaki? Muris volt. Kacagtató! :) Egyèbkènt ennèl a jàtèknàl èn nem emlèkszem 18 plusszos jelzèsre. Azt sem tudom, hogy keveredett hozzàm egy ilyen jàtèk. Talàn vettünk pàr hasznàlt kazit vagy flopit s azon volt valahol elrejtve. Lehet előttem apuka vagy anyuka kedvenc jàtèka volt! :)
12.
crytek
#10: Ezt 99%ban nem mondanám...

Szerintem mindenki megtalálja a maga akkori kedvencét amik elhaltak...

FEAR
C&C
Dune
Jade Empire
Condemned
Dead Space
Az alant említett Jericho
No On Live Forever
Rallysport Challange
Panzers
Star Wars Rebublic Commando
Kingdoms of Amalur: Reckoning
...és még napestig lehetne sorolni..
11.
grindcore
#10: Amikért a legtöbb esetben egyáltalán nem kár
10.
crytek
#9: Ezt a piacot sajnos a pénz határozza meg. Sok atombrutál cím tünt el emiatt a süllyesztőben :(
9.
Nicodemus
A Jericho sztem minden idok egyik legalulertekeltebb jateka. Iszonyat jo kepessegek vannak benne es az egesz olyan mint egy horror rainbow six.
8.
ted_tris
Ebbol az egeszbol az jon le hogy egy rakas szar lesz.
Emlekszik meg valaki a jericho-ra?
Na ott hasonlo volt a szitu.
Hype nagy duma aztan 0.
7.
tyber16
"Azok a Kickstarter-támogatók pedig, akik konzolokra veszik meg a játékot, átalakíthatják PC-s verzióra. " ...aha és akik simán csak megveszik majd konzolra amikor megjelenik a játék azoknak is lesz ilyen lehetőségük vagy azok bekaphatják mert nem fizettek előre vagy mi a nátha?
6.
zoli1973
Nyugi!
A piros autók vannak elöl.
Örülnöd kellene.
5.
Ooorky
#2: Nem kényszerült semmire, készítők pénzéhsége miatt lett cenzúrázva (usankában egy mature sexual content-es játékot nem fog megvenni a szülő a 13 éves kölykének ellentétben egy blood and gore játékkal).
4.
kanokanor
Az vicces lenne ha dlcvel fel lehetne oldani a cenzúrát hasonlóan mint ahogy pl a Shogun 2-ben volt
3.
Neo1989
A videojátékok többsége eleve nem gyereknek való.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...