Michael Ironside: Sam Fisher sosem tűnt el

  • Írta: szlav
  • 2018. április 16.
  • Videó
Link másolása
Interjút adott a Ubisoftnak a Splinter Cell-játékok főszereplőjét alakító Michael Ironside. A színész mesél arról, hogy hogyan öntöttek életet eredetileg Fisher karakterébe, de beszél az egészségügyi problémáiról is.

Legutóbb a Ghost Recon Wildlandsben köszönt be Sam Fisher, a Splinter Cell-széria főszereplője. Michael Ironside a Ubisoft videóinterjújában beszélt arról, hogy milyen érzés visszatérnie a közkedvelt karakterhez.

Ironside visszarepít minket a játéksorozat gyökereihez. A színész beszél arról, hogy eleinte elutasította a szerepet, hiszen nem érzett különösebb kötődést a karakterhez, de miután kikérték a véleményét, személyesen segített érzelmi hátteret biztosítani a Third Echelon ügynökének.

A rövid interjú során szó esik a színész küzdelméről a betegségéről is, Ironside ugyanis évek óta rákkal küzd. Megemlíti azt is, hogy egy ponton elég komoly esély volt arra, hogy nem éli túl a megbetegedést, de jelenleg minden jel arra utal, hogy sikerült leküzdenie a daganatot.

 Amikor feltették neki a kérdést, hogy milyen érzés ismét felöltenie a metaforikus éjjellátó-szemüveget, Ironside csupa örömét és megtiszteltetését fejezte ki. Emellett kijelentette azt is, hogy Sam sosem ment el, mindig is jelen volt. Reméljük, hogy ez még nagyon sokáig így is marad! Lássuk is tehát a szóban forgó videót, amely Splinter Cell-fanoknak szinte kötelező!

Ha lemaradtatok volna Sam Fisher wildlands-es cameójáról, akkor itt megtekinthetitek a beszámolónkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...