A Metal Geartől búcsúzik Sam Fisher

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ghost Recon: Wildlands legújabb frissítésében egy olyan PvE-küldetést kaptunk, melyben Sam Fisher is tiszteletét teszi. Az egyik átvezetőben még a Metal Gear Solid főhősére is utalnak.

A Ghost Recon: Wildlands legújabb ingyenes frissítésében debütált a Special Operations küldetéssor, amelyben a Splinter Cell főhőse, Sam Fisher is feltűnt. Ezúttal ráadásul ismét Michael Ironside szólaltatta meg, amiért jár a piros pont!

Az egyik átvezető jelenetben érdekes easter eggnek lehetünk tanúi:

Miután Sam titkos információkat szerzett egy CIA-ügynöktől, a férfi megemlíti Grimnek, hogy van egy másik fickó, aki szalagot visel a fején és képes bejutni ellenséges bázisokra. Grim szerint a tagot magára hagyták, így ő visszavonult. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy Snake-ről, a Metal Gear Solid főhőséről van szó.

Samet ledöbbenti a hír, hiszen kiderült, nem ő az egyetlen, akiről megfeledkeztek. Nagyjából ugyanúgy érzi magát, mint a Metal Gear rajongói Kojima távozása után.

A küldetés befejezése utáni eszmecserében a készítők arra is utaltak, hogy Sam Fisher még visszatérhet. Érdemes lesz nyomon követni az E3-as híreket!

A Ghost Recon: Wildlands - és benne az említett misszió - ingyen kipróbálható lesz a hétvégén.

7.
7.
Matt8888
Itt egy link ha netán valakit érdekel, hogy hol található meg Sam a játékban!
6.
6.
Matt8888
#4: +1
A nő amúgy tuti, hogy nem Grim. Igazad van PGab!
5.
5.
Matt8888
#4: +1
Amúgy nem tudom, hogy ki mennyire "conspiracy" hitű, de pl a videó egy - talán a háttérben szóló - zenére végződik miszerint:
" ..you can count on me" azaz számolhatsz rám..
4.
4.
PGab
Továbbá az is félrement, hogy akivel beszél az nem Grim. Egyrészt Ő vörös, másrészt meg a "Grim sent word" azt jelenti, hogy Grim üzeni...

Amúgy meg én nagyon bizakodó vagyok, hogy visszatér és Ironside a cherry on the top.
Azért remélem grafikailag hozza a színvonalat, mert ahogy itt ábrázolva van az eléggé műanyag. Ennél a Convictionben sokkal jobb volt a grafikai design, pedig az 8 éves!
3.
3.
Matt8888
#2: +1
De igazából "close enough" szitu
2.
2.
Derivel
zoenn, félreértetted a szöveget. Amikor Sam ledöbbent, azt mondta, hogy "Then it's only me", tehát már csak ő van a "szakmában". Nem feledkeztek meg róla.
1.
1.
Matt8888
Ez a skin még passzol is hozzá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...