Nem foglal túl sok helyet a State of Decay 2

  • Írta: szlav
  • 2018. április 16.
  • Hír
Úgy néz ki, hogy nem a State of Decay 2 miatt kell majd nagytakarítást végeznünk a merevlemezen. Az Xbox One-ra és PC-re érkező zombis játék ugyanis alig 20 gigát fog csak foglalni.

Jövő hónap végén érkezik az Undead Labs és a Microsoft Studios kooperatív túlélőjátéka. A Microsoft Store-ra az imént került fel néhány új információ a program kapcsán, köztük az is, hogy mennyi helyet kell majd megspórolnunk neki a HDD-n.

A fájlok összesített mérete egész pontosan 20,31 GB lesz, de persze nem kizárt, hogy ehhez még hozzáadódhat egy első napos patch is.

A játék egyébként a Sea of Thieveshez hasonlóan a megjelenéstől kezdve az Xbox Game Pass felhozatalát erősíti majd. Aki tehát sokallja a 30 dolláros teljes árat, annak tudjuk ajánlani a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, hiszen a havi 2500 forintos díj olyan játékokat tartalmaz mindkét platformon, mint a Gears of War 4, a ReCore, vagy a Halo Wars 2. Ez a lista pedig csak egyre vonzóbbá válik - Xbox One-on hamarosan elérhető lesz így a Halo: Master Chief Collection, valamint a még idén érkező Crackdown 3 is.

Szedjetek össze pár havert, szükségetek lesz rájuk! A zombik május 22-én támadnak PC-n és Xbox One-on.

17.
PaprikaJancsi
#5: Azért mert valami megosztó még nem zakó valami. Ha már csont üresek lennének a szerverek, és kutya nem játszana vele azt mondanám zakó volt. Szerencsére viszont ez nincs így, de én sietnék a Rare helyében mert már most szükség lenne az új tartalmakra.
16.
mestermagyar
#4: múlt századba való HDD-t használok akkor nem. De én azt szeretem ha gyorsan tölt.
15.
Stranger
#5: Nincs semmi gond ezzel. Rétegjáték... akinek bejön az jobban szórakozik vele mint bármelyik más év játéka díjazottal.
13.
Gaboo77
#9: Olvass vissza... én a Sea of the Thiefről beszéltem.
12.
GAMEROD
Nem olyan rossz játék amúgy, egyedül a minimalista látványvilág ami nem tetszik. De az ötlet elég jó.
9.
Haslerfan
#8: Te miről beszélsz? május 22-én jelenik meg ez a játék.
8.
Gaboo77
#7: De, március 20. volt a megjelenés.
7.
Haslerfan
#5: még ki sem jött nem?
6.
Blueberry
#4: Na igen ;) amikor 1 rendes AAA szintű játék még elfért 1 700mb-es CD-n,mekkora sokk volt amikor egy játék már két CD-n terpeszkedett,hát még amikor 4 CD kellet és utána jött DVD
5.
Gaboo77
#3: Nem fikázódni akartam, de eléggé megosztó lett a játék, sok sajtó lehúzta, hogy egy idő után unalomba fullad. Minden esetre nem egy év játéka, mint amekkora nagy dirrel-durral jött.
4.
Haslerfan
#1: és ez mai viszonylatban sok neked? 2018 van
2.
Gaboo77
Nálam még ennyit sem fog foglalni, mert sajnos ingyen sem kellene! Azért remélem a célközönségének be fog jönni és nem zakózik minta Sea of the Thief...
1.
mestermagyar
"Nem foglal sok helyet a state of decay"

20,31GB
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...