Gears of War - a héten bemutatkozik az új rész?

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 17.
  • Pletyka
Link másolása
Ice-T, a népszerű rapper egy Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy ezen a héten valamilyen Gears of War-bejelentésre számíthatunk. És ez miért is érdekes? Mert ő szólaltatta meg a negyedik rész egyik karakterét.

A Gears of War-sorozat kisebb pihenő után 2016 októberében jelentkezett utoljára vadonatúj epizóddal. A negyedik részben Ice-T is közreműködött, többek között a Stranded vezetőjének, Aaron Griffinnek kölcsönözte a hangját. Ennek megfelelően legújabb Twitter-bejegyzésére is érdemes odafigyelni, ebben ugyanis arról ad hírt, hogy a héten valamilyen Gears of War-bejelentésre kerül sor.

Az E3-hoz közeledve ez akár lehet egy vadonatúj rész is, amiben Marcus Fenix fia és kompániája tér vissza, de azon sem lepődnék meg, ha a Universal Studios tavaly májusban bejelentett filmadaptációjáról lenne szó.

16.
16.
Macifasz
Imádtam a 4. részt, így egy 5.-nek is tudnék örülni. De akkor se lennék szomorkás, ha megkapnánk a 2. és a 3. rész Remastered kiadását...természetesen PC-re is. :-)
15.
15.
kopic
#5: +1
A 4 tényleg csak egy sima közepes lett, legalábbis ami a sztorit illeti. Erőltetett az egész, idegesítő karakterekkel és dramaval. Csak Marcusek voltak badassek benne, az új szereplők elbujhatnak mellettük. Egyszóval én semmi jót nem várok az 5-tol.
14.
14.
Anti4730
#9: Ez neked megis hogy jött le? A coalition egy kurva jo fejlesztő csapat. Istenem ne mondjatok mar hogy az egy jobb mint négy, a négyben fényévekkel értelmesebb párbeszédek voltak meg amugy az egész sokkal jobb lett...
11.
11.
PaprikaJancsi
Első rész mai napig a kedvencem, sőt a trilógia összes tagját imádom. A Judgment gyenge volt, viszont a negyedik rész újra egy király Gears rész lett, így hát szeretettel várom a folytatást, hátha felépítenek még egy isteni trilógiát, mivel ha valami, akkor a GoW közel áll a szívemhez.
Viszont nagyon örülnék, ha nem jönne vissza Cliff, mert valami iszonyat pocsék tucat fejlesztő lett, és már nagyon gyenge érv az, hogy 12 éve megalkotott egy király játékot.
9.
9.
Neo1989
#6: Szóval ha te egyik kedvenc sorozatodat odaadnák mondjuk a City Interactive-nak akkor is ugyanaz a minőség lenne. OK.
8.
8.
Marcus88
Cliff Bleszinski hiányzik!
7.
7.
Marcus88
Nagy kedvencem a sorozat,az utolsó kettővel viszont elindultak a lejtőn lefelé!
A három viszont valami Isten király game volt!

Sokkal profibban kellene a MS-nak hozzáállnia az ex címeihez.
6.
6.
Anti4730
#5: Nem értem ha tetszett az elso rész hogy lenne kegyetlen szar a negyedik mikor ugyanaz a játék mechanika nagyjából ugyanaz minden csak más környezet es sokkal jobb grafika:D szerintem jo volt a négy ha nem is kiemelkedő darab mindenképp minőségi alkotás, kegyetlen szarnak nevezni erős túlzás :D
5.
5.
Neo1989
Ennek a sorozatnak addig volt jövője amíg azt Bleszinski csinálta. Ez így már csak egy Tesco Gazdaságos verzió, anno a 3-al abba kelet volna hagyni.
Én anno kb -2-3 órát játszottam a 4.-el kegyetlen szar volt.
4.
4.
Duken
Végre! De fajja lenne!
1.
1.
Gykrizsi
Nem hinném hogy az új rész lenne. Nincs messze az e3, ott lenne ez esedékes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...