Ilyen lesz a karriermód a Tennis World Tourban

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 18.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Top Spin szellemi örökösének megjelenéséig. A Tennis World Tour lényege persze a delejes karriermód, melynek minden aspektusába belenézhetünk a legújabb előzetesben.

Egy zöldfülűnek azért nem mondható játékosként indulunk a Tennis World Tourban: a világranglista 100. helyén tanyázunk a karakterünkkel, innen kell feljebb tornázni magunkat. Számos meccsen és bajnokságon kell bizonyítanunk ehhez, miközben folyamatosan fejlődünk. 

A mérkőzések alatt könnyen elfáradhatunk, erre a jelzőre nagyon kell figyelni. Ha elfogy a szufla, megvan rá az esély, hogy rosszabbul játszunk, vagy megsérülünk. A karrier során pénzt kereshetünk, amiből új felszereléseket vásárolhatunk és személyzetet bérelhetünk fel. Ha felértünk a csúcsra, még nincs vége a játéknak, elvégre a címünket meg kell védenünk.

A Tennis World Touron a Top Spin-sorozat veteránjai dolgoznak. Az anyag május 22-én landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Nintendo Switch-en.

3.
3.
DarkLord
Még a régi Sega-s teniszes játék a Virtua 1 is jobban nézett ki ennél :D
2.
2.
Macifasz
Na, ez kimondottan jól hangzik. :-O Nagyon régóta vágyok már egy jó kis Tenisz játékra. Mondjuk fura, hogy 1 hónap múlva megjelenés, de még sehol nem lehet előrendelni. :-/
1.
1.
robinnho6
Reméljük hogy a játékmenet az kiemelkedő lesz. Szükség lesz rá, mivel sajnos egy license-el sem rendelkezik a játék a bajnokságokat tekintve, ami elég lehangoló. Az jó pont hogy full realisztikusra alkották meg. Bízzunk benne hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...