Eddig 25 millió dollárt hozott a Fortnite Mobile

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 20.
  • Biznisz
Link másolása
Stílszerűen április 1-jén jelent meg iOS-re a Fortnite: Battle Royale mobilos változata, amely tartalmilag nem különbözik a nagygépes verzióktól. Szűk négy hét alatt a játék 25 millió dollárt termelt az Epic Gamesnek.

A Sensor Tower jelentése szerint napi egymillió dollárt kaszál az Epic Games a Fortnite Mobile-lal: bizony, rengetegen vannak, akik különféle kozmetikai elemeket vásárolnak a free-to-play battle royale-játékban.

Világszerte ez 25 millió dollár bevételt jelent, és az anyag még nincs négy hete a piacon. Április elején ez a szám még "csak" 15 millió volt, két hét alatt további 10 millió zöldhasút termelt a játék.

Pedig az androidos verzió még el sem készült! Az elemzőcég azt jósolja, hogy ha megmarad a Fortnite Mobile lendülete, 2018 végére akár félmilliárd dollárt is hozhat az Epic konyhájára a két platformon. Megfogták a srácok az Isten lábát!

A játék szerencsére hétről hétre frissül. Ezen a hétvégén dupla XP jár mindenkinek, és megérkezett az 50v50-es küzdelmeket tartogató új játékmód is.

2.
2.
Necreon
PUBG early access felrobbanásakor megmondtam előre hogy a battle royale a következő 10 év "Modern Warfare"-je lesz.
1.
1.
Ebben óriási business van, ez kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...