Ilyen lesz a God of War fotómódja

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 21.
  • Letöltés
Link másolása
Habár tegnap jelent meg Kratos legújabb kalandja, egy fontos funkció kimaradt a God of Warból: a a fotómód, amivel bárki látványos screenshotokat készíthet a játékból. A funkció egy közelgő frissítéssel élesedik.

A premierre időzített livestreamben Cory Barlog csapata a God of War közelgő fotómódját is bemutatta a nézőknek. Azon felül, hogy látványos pillanatképeket készíthetünk a kalandjainkról, megváltoztathatjuk hőseink arckifejezését is. Mosolygós szelfi Kratosszal? Nagyon is elképzelhető!

A menüben aktiválható fotómód számos beállítási lehetőséggel kecsegtet: szabadon mozgathatjuk a kamerát, változtathatunk a mélységélességen, a záridőn és a fókusztávolságon. Rengeteg szűrő, effekt, keret és matrica áll a rendelkezésünkre - beleértve a Kratos-filtert is, amely a spártai vörös testfestésén kívül minden más színt kivon a képernyőről.

Ám a legjobb extra nyilván a variálható mimika!

Egyéb híreink között szerepel, hogy a God of War lett minden idők legjobb PS4-exkluzív címe a maga 95 százalékos Metacritic-átlagával. A platformra elérhető címek között csak a Grand Theft Auto V előzi meg 97 százalékkal.

Bár az eladási adatok még nem ismertek, az elemzők szerint a játéknak minden esélye megvan arra, hogy a PS4-exkluzív címek legjobb nyitányát produkálja.

Végül ideszúrunk még egy videót, amelyben Kratost és Atreust aranyos kutyákra cserélik.

15.
15.
Neo1989
Finoman szólva ez teljesen felesleges volt.
13.
13.
pucu9011
Nekem eddig ps4en ez visz mindent, de még lesz egy Last of Us 2 is.
10.
10.
Chrysh
#6: kimoderált üzenet
9.
9.
Darksiders84
#8: Na igen és amikor már álmomban is ez játszik az azért erős hogy mi volt és mi következhet tényleg nagyon meghatározó jelenség.
8.
8.
kexiaxel
Basszus tényleg nem lehet abbahagyni egyszerűen nem hadja a játék. "Még csak itt bemegyek a fejtörő után és mentek pihentetem" de arcodba vág eszméletlen grifikával egy olyan pályát és egy epic csatát hogy visszazökkensz. :D
6.
6.
Duken
#5: kimoderált üzenet
5.
5.
Chrysh
Nagy nehezen, de legalább ma is elégedetten hátradőlhet a GK szerkesztősége, mert sikerült a 'napi 1 God of War hír'-kvóta
3.
3.
Marcus88
Én a kettesen,de pár helyen ott is vannak bajok.
Meg kell szokni még az irányítást és kiismerni az ellenfeleket!
2.
2.
Rezsidémon
A 3. nehézségi fokozaton nyomom, mert úgy gondoltam, jöhet egy kis kihívás. Na, nem tom ki hogy van vele, de néha izzadok ám tőle :D
1.
1.
kamgecam
Nem csodálom. Xbot-ok személyes támadást indítottak ellene netszerte megy a damage controll, így még nagyobb reklámot csinálnak neki a szerencsétlenjei. :) Különben beteg a game két napja azzal játszok tegnap-ma hajnali 5ig nyomtam. A boszi házánál az óriásteknős O.O Varázslatos. Visszahozta belőllem a gyermekori rácsodálkozást. Senki se hagyja ki ezt az élményt!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...