Túlmutat az eredetijén a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: szlav
  • 2018. április 22.
  • Hír
Link másolása
Nem csupán pár HD-textúrával és szélesvászon-támogatással szúrja majd ki a szemünket a Final Fantasy VII Remake. A Square közzé tett egy álláshirdetést, mely szerint egy, az eredetijét túlszárnyaló, új alkotáshoz keresnek munkatársat.

Napvilágot látott egy új álláshirdetés a Final Fantasy VII Remake kapcsán. A Square Enix "Battle Planner" és "Level Planner" pozíciókba keres tapasztalt fejlesztőket. A japán nyelvű felhívásban rövid munkaköri leírást is adtak az érdeklődőknek.

Míg a Battle Plannerek feladata egy újragondolt harcrendszer fejlesztése és új ellenfelek kiötlése lesz, a Level Plannerek a különféle helyszínek felépítésével és azok Unreal Engine 4-be való implementálásával foglalkoznak majd. Önmagában érdekes már az is, hogy nem csupán az eredeti világ szépített megkreálása és az eredeti gameplay ráncba szedése a cél, de a hirdetés ezeken felül is okot ad arra, hogy elhiggyük, nem egyszerű ráncfelvarrásról van itt szó:

"Hatalmas lett az érdeklődés miután bejelentettük a Final Fantasy VII Remake-et. Ennek hála nemcsak egy egyszerű modern feldolgozás lesz a célunk - egy vadonatúj alkotást fogunk létrehozni."

"Érdemes megemlíteni, hogy ez egy belsős projekt. Olyan ma is nagy tiszteletnek örvendő fejlesztők egyesülnek ismét, akik húsz évvel ezelőtt az eredeti Final Fantasy VII-en dolgoztak. Teljes erővel azon fogunk munkálkodni, hogy egy olyan címet hozzunk létre, amely messze túlszárnyalja majd az eredetijét."

Mi kíváncsian várjuk, hogy hogy alakul majd a felújított Final Fantasy VII, amely jelen állás szerint PlayStation 4-exkluzív címként várható majd a jövőben.

9.
9.
gegory
"nem csak egy egyszerű modern feldolgozás lesz a célunk - egy vadonat új alkotást fogunk létre hozni."

fordítom....nem egy FF7 várjatok hanem feldolgozzuk a FF7 történetét újra keverjük, kiszűrjük belőle amit a öregek szerettek, beletesszük egy mixerbe, megsózzuk egy kis DLC és microtranzakcióval és kész is FFVII remake(FF16)...hogy r0hadnának meg!
8.
8.
Kraudo
Pf. Én meg azt hittem lassan kijön... Hát mondjuk a ff15 is vagy 10 év volt. Ha azt nézzük ez is rá ér.. :/
6.
6.
GemForge
Homályos hírek, lassú tempó... 2020-ra tenném ezt így most. Nem is tudom... elcseszik ezt is?
4.
4.
Zisten
Az ember azt várná, hogy az E3on már egy dátummal rukkol ki majd lassan a SE.
Tehát akkor PS4re már ne várjuk.
1.
1.
kamgecam
Ennek a játéknak már félig legalább kész kéne lenni és most keresnek munkatársat? Szedd már össze magad square enix!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...