Holnaptól tölthető a Detroit: Become Human demója

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 23.
  • Letöltés
Link másolása
Alig egy hónap van hátra a Detroit: Become Human május 25-i rajtjáig, így nem telhet el nap, hogy ne derülne ki valami újabb információ vagy érdekesség a játékról. Ma azonban ennél jócskán többről, a játék demójáról szólnak a hírek.

A Quantic Dream május 25-én megjelenő játékával már több cikkben is foglalkoztunk, legyen szó akár a történetmesélési akadályokról, a játék grafikájáról, a zenéjéről, a döntési lehetőségekről, vagy a főszereplőiről.

A fejlesztők ezúttal azonban még fontosabb hírrel rukkoltak elő, és az imént bejelentették, hogy a játék elkészült, és a holnapi naptól, vagyis április 24-től kezdve elérhetővé válik a Detroit: Become Human demóverziója minden PlayStation 4-tulajdonos számára, melyben a „Hostage” epizódot próbálhatjuk ki. Ez alapján készült a tavalyi gamescomos beszámolónk is.

Ennek során egy Connor nevű androidot irányíthatunk, akit arra programoztak, hogy levadássza az engedetlen androidokat, akik megpróbálnak fellázadni. A küldetésben egy túszhelyzetet próbálunk kezelni, mely során különféle nyomokat kereshetünk, illetve párbeszédekben kell majd a megfelelő döntéseket meghoznunk.

77.
77.
Tibi80
Bocsi hogy més témában kérdezek, de a feliratokhoz kapcsolódik a kérdésem..pér napja jött a hír, hogy lehet a God of Warban felirat méretet növelni, de én nem találtam ilyen opciót a menüben sehol..annyit tudtam tenni, hogy adtam egy sötét hátteret a felirat mögé, ezzel egy fokkal jobb lett a helyzet, de még mindig átkozottul kicsi a felirat mérete..pedig lejöttek a kötelező frissítések a gamehez...szóval akkor hol a hiba??
Amúgy én is nagyon várom a Detroitot, mekem nagyon bejött a demó, végigzongoráztam többféle útvonalat, hogy siker, nem siker, siker de kimúlt a detektívdroidom.. :)
Jó lesz a game nagyon.. :)
76.
76.
zozo76hun
#68: es a beyond is magyar felirattal letezik.
75.
75.
Yanez
#74: This is for the (Hungarian) Players! ;)
74.
74.
Duken
Az milyen fasza már hogy mostanában magyar felirattal jönnek a ps exkluzivok! Most csaptam ki a demot és meglepődve látom magyar felirat! :) Remélem folytatják ezt a jó szokást és a Spidermanhez és a TLoU2höz is jön magyar felirat. Nem mintha nem tudnék angolul de pár szó mindig van amit nem értek ezért jól jön a magyar felirat. És így hogy az angol szöveghez van magyar felirat, még tanulok is új szavakat. :)
72.
72.
Darksiders84
#71: Na elvileg van 14 napos ingyen Ps Plusom a Pro mellé adták amit 1 hónapja vettem és most májusban ingyenes lesz szerencsémre a játék. Kérdésem mikor lehet tölteni május 1-től mindig hónap elsejétől az aktuális újakat?
71.
71.
KopyAti
#69: Pedig, ha a hr tetszett, akkor bts imádni fogod!
70.
70.
Norbiii
#69: Beyond Two Souls a kedvenc Playstation játékom. :)
69.
69.
Darksiders84
#68: HR meg volt a BTS valahogy kimaradt.
68.
68.
Macifasz
#67: Ha ez bejön, akkor ajánlott kitolni az előző két játékukat is, a Heavy Raint és a Beyond: Two Soulst. Remekmű mindkettő.
67.
67.
Darksiders84
Csodálkoztam hogy előfizetés nélkül lehet nyomni a demot ami teljesen meggyőzőtt hogy ezt is előrendeljem pedig eddig nem izgatott egyáltalán nem igazán az én stílusom de jó lesz.
64.
64.
Macifasz
#63: Nagyon jó. Mind a grafika, mind a megvalósítás és a lehetőségek tárháza terén. Mondjuk elég könnyű volt, azaz simán, minden erőlködés nélkül eltudtam érni azt a végkifejletet, amit akartam. Remélem azért ennél lesznek nehezebb "feladványok" és nem lehet mindig ilyen egyszerűen, könnyedén elérni azt, amit akarunk. Itt pl. meg akartam menteni a lányt mégpedig úgy, hogy nem viszek magammal fegyvert, bármit, amit kér az áldozat azt megteszem, és fokozatosan a bizalmába férkőzve érem el, hogy elengedje a túszt. És ez olyan könnyen sikerült, hogy csak pislogtam. Nem volt semmi váratlan...semmi keresztkérdés, amire ott azonnal, pár ezred másodperc alatt kell válaszolni, és ha félrenyomsz, akkor game over a tervnek. Túlzottan egyértelmű volt, hogy mit kell tennem. De remélem ez csak az elején lesz majd ilyen, hogy belerázódjunk a játékmenetbe.
63.
63.
kexiaxel
Mik ezek az ütközetek?(Sok volt a god of war?) :D
Mi a véleményetek a demórol?
62.
62.
Zoli0507
Kibaszott jò a demo nekem nagyon adja, izgalmas ès lehet agyalni mi is lenne a legjobb. Engem megvett kilòra
61.
61.
KopyAti
Tényleg van vki, aki lelövi 1 hónappal a megjelenés előtt a poént? Én tutkerály megvárom egyben az egészet!
59.
59.
Yonkou
Ja hogy a normális hangvételű kommenteket is törlitek. Van értelme ide járni.
58.
58.
Még ez enyémet is? Komolyan? :D Sebaj, legyen ez a következő!
42.
42.
frankdelgado
Több dolog miatt is képes lennék verekedni. A videojàtékok nem tartoznak- e körbe. :)
36.
36.
frankdelgado
Nekem ez jutott most erről eszembe: https://goo.gl/images/Ex7zhP ... Ja, nem is, inkàbb ez: https://goo.gl/images/KErLWJ
26.
26.
azureknight0715
Egyikötök sem jobb a másiknál mert, egyikötök sem tudja leoffolni a másikat és ezt egy nyilvános gamer oldalon csináljátok...
Játékról meg, lehet tudni meddig lehet kiprobálni? Ma meg holnap sajna dolgozok még szóval max csütörtökön tudnám megnézni , márha a God of War engedi :D
20.
20.
rezy
Jó lesz ez, akkora figyelmet talán nem kap a játékosok részéről mint a Gow, de stílusában nem is állhatna messzebb tőle. Mindenesetre én tolerálom az ilyesfajta történetközpontú játékokat is, polcon a helye. A demo meg külön plusz pont, éjjel rálesek...
13.
13.
x360player
10.
10.
Gaboo77
#8: Na ez a korrekt, hogy a még itt is figyeltek a felirat meglétére.
9.
9.
bergkamp
#8: jah és természetesen előrendelve!
8.
8.
bergkamp
Kipróbáltam és valóban az E3-as demó. Rohadtul bejön az egész. Grafika tökre jól nézz ki, a hangulata a játéknak magával ragadó. A heavy rain-t és beyond two souls-t is imádtam és tuti, hogy ezt is fogom.

A cikkhez még annyit, hogy van magyar felirat a demóban is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...