Májusban PS4-re költözik a H1Z1

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A következő hónapban újabb szereplővel bővül PlayStation 4-en a battle royale-játékok felhozatala, méghozzá a H1Z1 személyében. A játék free-to-play lesz, vagyis bárki kipróbálhatja majd.

A Daybreak Games bejelentése szerint a jelenleg csak PC-n elérhető H1Z1 májusban végre bővíti a platformok listáját, és PlayStation 4-en is kipróbálható lesz.

A csapat egy teljesen konzolra szabott változattal jelentkezik a következő hónapban, így megújul az irányítás, a fegyverek fejlesztési módja, a fejlődési rendszer, a HUD, ráadásul a PlayStation 4 Pro-tulajdonosok stabil 60fps mellett gyepálhatják egymást. Természetesen a márciusban bemutatott Auto Royale mód is elérhető lesz.

A májusi premier egyelőre csak a május 22-től induló nyílt bétát érinti, a végleges változat hivatalos bemutatkozása még nem ismert.

1.
1.
Blazkowicz
Tényleg nem kötekedésből, de már korábban is láttam ezt a "költözik" kifejezést egy játék más platformon való megjelenési hírénél és szerintem ez nem helyes. Nekem mindig az ugrik be elsőre, hogy ezek után PC-n már nem is lesz elérhető, mivel költözik PS4-re...

Egyébként várós. A társaság megvan hozzá és a free to play koncepció miatt adott mindenkinek (nincs kifogás, hogy nem veszem meg :D ), szóval meglátjuk mi lesz belőle! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...