Csapj le ingyen a The Witcher: Enhanced Editionre!

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 25.
  • Akció
Link másolása
Biztos sokan vannak olyanok, akik anno lemaradtak Ríviai Geralt első kalandjáról. A GOG-nak hála most bárki ingyen hozzájuthat a The Witcher: Enhanced Editionhöz, csupán a Gwentet kell telepítenie hozzá!

A The Witcher: Enhanced Edition a mai napig megállja a helyét, ha nem is grafikailag, de a narratíva szempontjából biztosan. Ráadásul ez Geralt első kalandjának felturbózott változata, jó pár hibajavítás került bele, és a magyar szinkron is extra funkció.

Ha eddig kimaradt volna játék, a GOG promóciója keretében most ingyen hozzájuthatsz. Ehhez először telepítened kell a Gwent: The Witcher Card Game-et, amely free-to-play, így nem vág a földhöz. Miután ez megvan, fel kell iratkoznod a GOG hírlevelére, majd ide kell kattintanod ahhoz, hogy megkapd a The Witcher: Enhanced Editiont

A játék mellé kapsz egy Gwent Card Keget is, amely bizonyára jól jön majd, ha kedvet kapsz a kártyajátékhoz is.

13.
13.
codehook
En a 2 t probaltam xboxon de tul nehez volt szamonra a nehez fokozat es ugy felk*rt, hogy ott is hagytam nem estem neki gyengebben xd
12.
12.
#9: Ha rossz a sorrend, szintén beléd csap. :D Illetve mindegy hol kezded, de az óramutató járásával megegyező irányba kell haladni.
11.
11.
Juha
#5: Ott a nyomozós küldetést kell előbb befejezni emlékeim szerint, és az egyik ilyen darab lesz a jutalmad.
10.
10.
Juha
#2: Szerettem a fantasy-crpg-ket mindig is, de a megjelenéskor alig hallottam felőle valamit. Később olvastam, hogy magyar szinkront is kapott (bár már akkor írták, hogy olyan-amilyen), ekkor megvettem, mert megérdemlik. Véletlenül kétszer is, de sebaj, ezzel is támogattam az újabb részeket :-)
A második példányt bontatlanul elküldtem egy volt csoporttársamnak, ha már így jött ki a lépés.
9.
9.
Juha
#7: Ha aktiválod az összes villámhárítót, akkor ha köztük van a gólem belecsap, és levesz egy jókora szeletet az életéből. De ha te is ott vagy, akkor instant halál.☺
8.
8.
Bnecne
#2: hát igen mert az 1.rész csak PC a második meg PC/X360-ra jött
7.
7.
Bnecne
Witcher 1-ről mindig a Gólem jutt eszembe.
Vagy 40 percig csapkodtam mire meghalt,szerintem tutti higy van rá jobb mód is de dirket nem néztem utána mondom ha nem jövök rá magamtól akkor így jártam.
(Tutti a villámhárítóval kell valamit csinálni....)
6.
6.
#5: A sorozat wiki oldalán nagyon sok segítséget lehet találni. Persze ez manapság van így, nem tudom mikor játszottad, lehet hogy akkor még nem ez volt a helyzet.
5.
5.
Perseus84
En sajnos annyira elakadtam benne h nem tudtam az istenert se befejezni. Voltak valami obeliskek asszem amiket aktivalnom kellett de kellettek hozza valami dolgok. Ezekbol egyet sehol se talaltam. Youtuboztam, googleztam de nem talaltam meg. Ezert sajna nem is jatszottam a tobbi reszzel
4.
4.
markoci555
#3: https://www.youtube.com/watch?v=0UGivIofhVU
3.
3.
Ooorky
Szerintem zseniális(an rossz) a szinkron, de mindenképp angol felirattal kell játszani, mert sokszor fel vannak cserélve a karakterek szövegei és nem azt mondják amit kellene.

A játék legnagyobb hibája, hogy a legrosszabb része az eleje, 4-szer futottam neki, mire végre túltette magam rajta.
Aki a sztori miatt szeretné kipörgetni az rakjon mindent a varázslásra, Igni-re... Eleinte száraz füvet is alig lehet meggyújtani vele, de a játék közepétől elkezd erősödni, végén már azonnal öl szinte mindent.
2.
2.
Hát pedig a többség szerintem sajnos a harmadik résszel ismerte csak meg a sorozatot. Persze jobb későn mint soha. Én azt javaslom, hogy először hanyagolja mindenki a szinkront, hogy komolyan tudja venni a játékot. Aztán második végigjátszáskor már lehet rajta nevetni. Halottizék!
1.
1.
Mortis
lassan nem lesz olyan ember, akinek nincs meg ez a játék. s ez persze nagyon jó dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...