Nagyon jól rajtolt a Frostpunk

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 27.
  • Biznisz
Link másolása
A héten jelent meg a 11 bit Studios legújabb játéka, a Frostpunk, ami egyszerre túlélőjáték és városmenedzselős kihívás. A hibrid bejött a rajongóknak, mert pár nappal a premier után már negyedmillió eladott példánynál jár a cím.

Nincs oka a 11 bit Studiosnak a szomorkodásra, a stúdió legújabb játéka, a Frostpunk ugyanis kiváló repülőrajtot vett a kasszáknál.

Eddig több mint 250 ezer rajongó szavazott bizalmat a városmenedzselős-túlélő címnek, ami arra már most elég volt, hogy a stúdió vezetője, Grzegorz Miechowski megerősítse, hogy az eddig csak tervben lévő fizetős kiegészítések is biztosan elkészülnek. Természetesen az ingyenes frissítésekkel együtt.

A játék egyelőre csak PC-re vásárolható meg, de az év végén PlayStation 4-re és Xbox One-ra is be van tervezve a premier.

1.
1.
almaspite
Egy jó játék, viszont rövid. És mostanában megjelenő ilyen stílusú játékokhoz képest több lehetőség van benne, de így is kevés. Illetve nem valami túl nehéz a játék, ez számomra egy csalódás, igaz a They are Billionon is túl sokat könnyítettek, de nehézség téren annak a régi verziója sokkal nehezebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...