Chernobylite - túlélőhorror a Zónában

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Farm 51 csapata orvosolja S.T.A.L.K.E.R.-hiányodat. A lengyel fejlesztő bejelentette a Chernobylite-ot, amely az 1986-os atomkatasztrófa helyszínére, a Zónába kalauzolja a játékosokat egy hamisítatlan túlélőhorror keretein belül.

A Get Even fejlesztője egy Csernobilban játszódó túlélőhorrort készíti. A srácok egy Facebook-posztban jelentették be a Chernobylite-ot, amelyben felkeressük a nukleáris katasztrófa helyszínét, a híres Zónát. Igen, pont, mint a S.T.A.L.K.E.R.-sorozatban.

A játék "összeesküvésről, horrorról, túlélésről, szerelemről és megszállottságról" szól majd. A fejlesztés során a csapat rengeteg időt töltött Csernobil környékén, a gazdag játékvilág elkészítéséhez fejlett 3D-scanning technológiát használtak fel. Mindehhez az Unreal Engine 4 asszisztál majd, inspirációul pedig rengeteg fotót lőttek az igazi Zónáról.

A Chernobylite egy érzelmes és mély mese lesz a katasztrófa hatásairól, igaz, a pontos sztori még nem ismert, és ahogyan a természetfeletti elemekről sem tudni semmit.

A platformlista és a megjelenési dátum még nem ismert.

3.
3.
br1Koo
Egymás után két batár fogalmazási és egy ragozási hiba a mondatokban. Nem kekeckedni akarok, de nézd már át mielőtt posztolod, ha már más beléd fektette a bizalmát a cikkek írása kapcsán.
2.
2.
markoci555
jobban hangzik mint az eddigi próbálkozások, alig várom hogy több infó legyen róla
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...