Közeledik a Dark Souls Remastered hálózati tesztje

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 1.
  • Korai verzió
Link másolása
Lassan kezdetét veszi PlayStation 4-en és Xbox One-on a Dark Souls Remastered hálózati tesztje, melyet minden konzultulajdonos ingyen kipróbálhat. A bejelentés mellé ráadásul egy új screenshot is érkezett.

A mai napon bejelentette a Bandai Namco, hogy a nemsokára érkező Dark Souls Remastered hálózati tesztje PlayStation 4-en és Xbox One-on május 11-től kezdődően május 12-ig tart. Az érdeklődőknek tehát jó lesz sietni, mivel az esemény alig két napig tart.

A teszt mindenki számára ingyenes lesz, ám ahhoz, hogy kipróbálhassuk a játékot, mától, vagyis május 1-től legfeljebb május 7-ig előre le kell töltenünk a programot, ugyanis a teszt alatt erre már nem lesz lehetőség. A hálózati teszt célja, hogy a multiplayer szervereket „akció” közben is kipróbálhassák, és így azok később a lehető leghatékonyabban működhessenek.

Annyit már előre tudni lehet, hogy a tesztkliens mérete nem lesz túl nagy, megközelítőleg 3 GB letöltésével kell számolnunk. A játék egyébként május 25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és - ahogyan arról korábban már írtunk - némi késéssel még a nyár során Nintendo Switch-re.

22.
22.
Juha
#21: Hagyd, szerintem még most is 2 Elite kontrollerrel ütögeti a választ ps4 pro-n.
20.
20.
Macifasz
#19: Na igen, ez már egy másik kérdés. :-D
19.
19.
Chrysh
#18: Nos, ehhez neki híreket kellett volna olvasnia, amit ő ugye nem tesz, ő "tapasztalatból beszél", ahogy ez el is hangzott.

De ha ekkora konzolos, honnan tudja, hogy probléma volt vele?
18.
18.
Macifasz
#17: Abban most kivételesen igaza van, hogy az első pár hétben (vagy akár az első 1 hónapban) voltak bőven teljesítménybeli problémák amiatt, mert volt rajta egy olyan másolásvédelmi cucc, ami lehúzta a gépek teljesítményét. Ahogy leszedték, pár patch után nem volt probléma, így most már pl. remekül fut és atomerőmű se kell hozzá. De az elején sajnos voltak gondok.
15.
15.
Zoli0507
#12: A GoW-t èn màr kijàtszottam(ami a fő storyt illeti) de bug nem volt. (Megjelenès napjàn kezdtem ès mùlthèt szombaton fejeztem be)
2.
2.
Duken
No legalább valamivel az Xbox X-emen fogok játszani. Ha már új játék nem jön rá...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...