A Switch Pro Controllert is támogatja a Steam

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 3.
  • Hír
Link másolása
A Steam egy hivatalos blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a PlayStation 4 DualShockja és az Xbox One kontrollere után a legújabb bétakliensük már a Nintendo Switch Pro Controllert is támogatja.

A Nintendo Switch mellé megvásárolható, kényelmesebb játékélményt biztosító Switch Pro Controller már a bemutatkozása óta használható PC-n, köszönhetően a Bluetooth-támogatásnak. A számítógépekhez történő párosítása azonban mindig is körülményes volt, így igazán örvendetes, hogy a Valve megerősítette, most már a Steam hivatalosan is támogatja a kontrollert.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint beszerezni a Steam bétakliensét, ott külön kérni az opciót, majd újraindítani a klienst. Ha ezzel megvagytok, akkor a Controller Settings alatt már meg is fogjátok találni a Switch Pro Controller-támogatást, ahol teljesen személyre lehet szabni az irányítást. Ahogy a Valve is írja a legutóbbi blogbejegyzésében, a Nintendo perifériája többek között versenyjátékokhoz, FPS-ekhez, verekedős és platformer címekhez is tökéletes választás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...